Categories: Sănătate

Sarbatoarea copiilor, la MedLife

Hyperclinica MedLife Timişoara, parte a Sistemului Medical MedLife, sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului într-un mod special. De 1 iunie, copiii beneficiază de consultaţii gratuite la pediatrie.

Începând cu ora 8 şi până la 20, echipa de pediatri MedLife Timişoara va sta la dispoziţia copiilor şi părinţilor cu recomandări şi sfaturi avizate.

Pe lângă acestea, la recomandarea medicului, copiii pot beneficia de vouchere pentru investigaţii de laborator gratuite în cadrul laboratorului MedLife Timişoara. Voucherele acoperă costurile analizei pentru exudat faringian, exudat nazal şi examen coproparazitologic.

Pentru că este sărbătoare, copiii care vin la MedLife Timişoara sunt aşteptaţi de un clovn care va menţine buna dispoziţie. Trucuri haioase, glume, giumbuşlucuri şi multe alte surprize vor fi cap de afiş pe parcursul celor două ore de spectacol.

Programul de sărbătoare va cuprinde şi vizita copiilor de la grădiniţele partenere MedLife Timişoara. Copiii se vor familiariza cu activitatea clinicii, li se vor explica pe înţelesul lor ocupaţiile principale ale medicilor şi asistentelor, astfel încât să eliminăm „sindromul halatului alb”. Fiecare copil va primi fructe, jucării și baloane.

Hyperclinica MedLife Timişoara a fost inaugurată în 2008, fiind cea mai mare cea mai mare clinică privată din zona de vest a țării. Clinica cuprinde un laborator de analize medicale, servicii de imagistică şi consultaţii pentru 30 de specialităţi şi domenii medicale.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

3 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

4 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

6 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

7 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

9 ore ago