Categories: PoliticaSport

Agentul electoral Iancu, groparul lui Poli, iese din nou la rampa

După ce a dus la sapă de lemn cel mai important brand al Banatului, Marian Iancu continuă să se umple de penibil, prin editarea unor comunicate de presă ce sfidează bunul simţ al timişorenilor.

Cu două zile înainte de alegerile pentru Primăria Timişoara, Marian Iancu se dă în spectacol din nou prin intermediul unui comunicat de presă în care îi îndeamnă pe suporterii lui Poli cum şi cu cine să voteze. Îndemnul vine după ce Marian Iancu a făcut din Poli un fel de satelit al Concordiei Chiajna. Nimeni nu ştie unde va evolua Poli în viitorul sezon. Tot în Liga a II-a? În campionatul judeţean? Sau, şi mai rău, se va desfiinţa?

Asta e moştenirea lui Iancu pentru timişoreni şi bănăţeni. A preluat o echipă în primul eşalon şi o lasă, în cel mai fericit caz, în eşalonul secund. Acesta este individul care le transmite timişorenilor cu cine să voteze. În ultima vreme, personajul care a condus Poli începând cu anul 2005 a devenit persona non grata inclusiv în rândul suporterilor timişoreni, care nu-l vor ierta niciodată pentru dezastru provocat în ultimul an la echipă, dezastru pentru care se face vinovat în proporţie de 100%.

Mai jos redăm şi penibilul comunicat de presă emis pe site-ul oficial al clubului:

„Viitorul lui Poli depinde doar de voi, cei care purtati în suflete emoția alb-violetă. Mergeți la vot și puneți un fruntea comunității pe cel care nu a avut ocazia să vă dezamăgească, să vă mintă și vă dezmoștnească așa cum au făcut-o Ciuhandu, Orza și alții. Pentru Poli, acel om este profesorul Robu. Mediul academic este cel care garantează onorabilitatea, iar pentru ceea ce înseamnă istoria acestui club, și mai ales ceea ce doriți să se întâmple bun în viitor, domnul Robu reprezintă certitudinea.

Cei care au traficat acest simbol și anume Ciuhandu și Orza sunt aceiași care ne-au determinat prin parșivitatea și răutatea lor să întrerupem orice relație dintre grupul de firme BkP și investiția lor în clubul de fotbal Politehnica Timișoara. Hotărârea este luată, este definitivă și nu o poate schimba nici măcar momentul fericit în care dl. profesor Robu s-ar instala primar al Timisoarei.

Lucrul cel mai important pe care trebuie să-l rețineți e că acestui om, cât și instituției de unde vine, Universitatea Politehnica din Timișoara nu-i pot refuza niciodată, nimic. Ba, mai mult, îi voi sprijini, punându-le la dispoziția toată logistica pe care o vor solicita în noul proiect din care, mă repet, eu personal, cât și BKP nu vom face parte. Clubul de fotbal Politehnica Timisoara trebuie să o ia de la capăt, de la zero și în câțiva ani să revină în elita fotbalului românesc, având privilegiul recuperării palmaresului și a istoriei celor 90 de ani de la înființare. Orice opțiune cu privire la o formă sau alta de a scurta drumul firesc dictat de dreptul sportiv câștigat pe teren vă aparține vouă, fanilor.

Din punct de vedere regulamentar se poate, dar e ca și când torni apă plată într-un pahar cu șampanie Dom Perignon. Aveți posibilitatea, cu răbdare și inteligență, alături de profesorul Robu, alături de Universitatea Politehnica și de toți cei care se simt atașați de acest brand să reveniți puri și naturali în marea competiție a fotbalului românesc. În tot acest timp, se poate redefini și logistica de care este nevoie pentru marea performanță și spectacolul aferent. Toate acestea depind de voi, dacă vă veți desprinde de trecutul steril, staționar și nedemn cu care v-au obișnuit Ciuhandu și Orza și veți alege schimbarea. Succes!”.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

6 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

7 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

7 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

9 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

9 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

10 ore ago