Categories: Timp liber

Cu Uica Mihai in bucatarie, la „Cartea de Nisip”

Librăria „Cartea de Nisip” vă invită să treceți la… cratiță! Și, ca să nu vă plictisiți, îl cheamă pe Uica Mihai să vă țină companie. Veți învăța cum să gătiți repede și ieftin un meniu din bucătăria germană. Locurile sunt limitate, așa că grăbiți-vă să vă înscrieți.

Librăria „Cartea de Nisip” v-a pregătit un show culinar de proporții. Pe 26 ianuarie, de la ora 17, veți călători cu Uica Mihai prin Europa, într-un show care vă învaţă să gătiți şi să mâncați. Tema întâlnirii va fi „Bucătăria germană pentru rafinați”, iar invitatul special este solistul și compozitorul Vasile Mardare.

Împreună cu Uica Mihai veți găti și veți gusta specialități culinare din cele mai diverse și interesante. Veți afla, cu această ocazie, cum puteți găti patru feluri de mâncare, cu numai 20 de lei. Meniul sună interesant: Knusprige Kaiser Salad (salată verde, praz caramelizat, jambon glasat, piept de pui la grătar, sos vinegretă) + un păhărel de kornschnaps; Bratwurst suppe (cârnaţi cu măghiran fierţi în supă clară cu ceapă, miere,oţet balsamic şi mirodenii); Knedele mit schinken und parmesan (tăiţei de casă serviţi cu unt clarifiat, şuncă şi brânză Gouda); Kloss teller mit obst (găluşte de brânză dulce cu pesmet prăijit, fructe confiate şi sos de vin alb).

Înscrieri se pot face la Librăria „Cartea de Nisip” (V. V. Delamarina colț cu str. Alba Iulia), la numerele de telefon 0256-433.094 și 0757-575.168 sau pe e-mail. Taxa de participare este de 35 de lei, iar locurile sunt limitate.

Mihai T. Ioan, adică Uica Mihai. este unul dintre cei mai populari și prolifici bucătari bănățeni. El a devenit cunoscut în ultimii ani pentru emisiunile culinare pe care le realizează la TVR 3, TVR Timișoara și Radio Timișoara, dar și pentru volumele de proză și poezie publicate.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

19 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

20 de ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

20 de ore ago