Categories: Publicitate

Rasfat de Ziua Indragostitilor cu ciocolateria Schoko Baroque! CONCURS!

Lasă grijile cotidiene și întoarce-te în epoca de aur a romantismului, când un pahar de vin și o cutie de ciocolată spuneau mai mult decât „Te iubesc!”. Câștigă o cina romantică de ziua îndrăgostiților numai cu Schoko Baroque!

Ciocolata ne face vicioși, sănătoși, păcătoși și fericiți, așa că Schoko Baroque, cea mai cochetă ciocolaterie în stil vienez din Timișoara, le vine în ajutor îndrăgostiților! Știm cât e de plăcut să dăruiești și să primești cadouri – tocmai de aceea, ciocolateria Schoko Baroque a pus la cale un nou concurs!

Începând de joi, 10 ianuarie, până marți, 12 februarie, toți iubitorii de ciocolată care trec pragul ciocolateriei vor avea șansa să câștige una din cele patru cine romantice pentru două persoane la restaurantul Curtea Berarilor!

Regulamentul este simplu: veniți la Schoko Baroque să vă îndulciți. Oricine intră în ciocolaterie și dorește să-și delecteze simțurile cu câteva din cele peste 1.000 de sortimente de ciocolată intră automat în concursul care va desemna câștigătorii celor patru cine romantice în doi. Trebuie să completați un talon și să doriți să vă faceți fericit partenerul de viață

Nu contează valoarea cumpărăturilor, toți cei care ne vizitează intră în concurs! Vor fi desemnați patru câștigători care, împreună cu persoana iubită, sunt așteptați la Curtea Berarilor! Cina romantică va avea loc în separeul de la restaurantul Curtea Berarilor, pe strada Proclamația de la Timisoara, nr. 7, cină care conține felul I, felul II, băutură, desert plus o surpriză!

Răsfață-ți „Valentinul” sau „Valentina” cu o cină romantică – cel mai bun mod de a sărbători Ziua Îndrăgostiților!

Totodată, nu uitați că la Schoko Baroque vă așteaptă, la prețuri fără concurență, tot felul de cutii și bucăți de ciocolată, de toate sortimentele și mărimile, dar și dulciuri rafinate, pentru cei care vor să aleagă un dar ieșit din tipare sau, pur si simplu, să guste din bunătățile aduse din Belgia, Elveția, Austria, Germania și Ungaria.

Printre ele, în exclusivitate în România, produse marca HEINDL, aduse de la Viena. Mai mult, numai la Schoko Baroque se găsesc 64 de produse din ciocolată marca LINDT, de-ți lasa gura apă. Acestora li se adaugă o mulțime de produse BIO, certificate, din Austria.

La Schoko Baroque nici nu trebuie să-ți bați capul cu AMBALATUL CADOURILOR, pentru că de asta se ocupă simpaticele vânzătoare care au pregătit pentru cumpărători hârtie specială, fundițe și alte accesorii. Evident, la comanda.

Pentru cei care vor să se îndulcească, dar să se și încălzească, Schoko Baroque a adus și CIOCOLATĂ CALDĂ, înmiresmată și fierbinte, numai bună de servit pe frigul de afară.

Așadar, NU MAI STAȚI PE GÂNDURI, Ciocolateria Schoko Baroque de pe strada Proclamația de la Timișoara nr. 7, vizavi de stația de tramvai de la Continental, te așteaptă să-i treci pragul și să-ți îndulcească viața!

Accesați pagina noastră de Facebook, dați like și fiți la curent cu noutățile Schoko Baroque!

Share
Published by
publicitate

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago