Categories: Social

O dansatoare la bara, martor-cheie in dosarul crimei de la Sinersig

O dansatoare la bară este martorul cheie în crima de la Sinersig. Laura Buta, fosta iubită a lui Sergiu Burkas, le-a spus anchetatorilor că interlopul căuta să închirieze o mașină ca să ajungă la Buziaș.

Dosarul omorului lugojeanului Cristian Ursulescu scoate la iveală detalii noi incendiare. Surse judiciare au declarat, pentru Redeșteptarea, că fosta iubită a lui Sergiu Burkas, Laura Buta, este martorul cheie al acuzării. Laura Buta este dansatoare în clubul No Mercy din Complexul Studențesc și a avut cu Burkas o relație de două săptămâni în vara anului trecut. Pe 7 ianuarie, tânăra a fost căutată la club de fostul iubit. Laura Buta le-a declarat anchetatorilor că Burkas a locuit la ea până pe 10 ianuarie, când a plecat pentru a închiria o mașină. Peste câteva zile, i-a spus tinerei că a găsit un Logan cu care să meargă la Buziaș.

Tânăra a mai povestit că, în 12 ianuarie, ziua în care Cristian Ursulescu a fost ucis, Burkas s-a întors la apartamentul ei, în jurul orei 16. „Sergiu a revenit la locuința mea și am văzut că venise cu un BMW de culoare neagră. I-am cerut să mă lase să conduc și eu autoturismul, dar a refuzat, spunându-mi că nu se poate și că o să înțeleg mai târziu motivul”, le-a declarat Laura Buta anchetatorilor.

Ea le-a spus că fostul ei iubit era plin de noroi și avea la el un cuțit însângerat. „Mi-a spus că a avut de reglat niște conturi cu o persoană, moment în care a scos dintr-o borsetă de culoare neagră niște acte (cartea de identitate a persoanei, permisul de conducere și cartea de identitate a autoturismului BMW) și m-a întrebat râzând dacă nu cunosc persoana căreia îi aparțin acele acte. Sergiu mi-a spus că s-a întâlnit cu persoana căreia îi aparține BMW-ul lângă Buziaș, unde l-ar fi alergat pe acesta printr-o pădure. Nu a menționat că l-a înjunghiat, ci a folosit un termen similar: l-am terminat”, a mai spus dansatoarea.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

O oră ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

2 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

2 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

4 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

5 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

5 ore ago