Categories: Poli Timisoara

Cristi Boldea nu mai joaca nimic de cand are impresar

Cei mai mulţi jucători din lotul lui Poli au fost nişte anonimi la începutul sezonului. După niciun an de la schimbarea la faţă a lui Poli, pe la porţile clubului roiesc diverşi impresari pentru a-i ademeni pe cei mai buni jucători. Un nou contract nu înseamnă însă neapărat o îmbunătățire a performanțelor sportive.

Unul dintre cazurile nu tocmai fericite este cel al lui Cristi Boldea, revelaţia lui Poli în turul campionatului, cu opt goluri înscrise, după ce a fost reprofilat de Valentin Velcea din mijlocaş în atacant. Jocul lui a lăsat de dorit însă în cea mai mare parte a returului, Boldea reuşind să marcheze un singur gol, în insuccesul de pe teren propriu (1-2) în faţa Coronei Braşov. Scăderea de formă a apărut după ce jucătorul care s-a apucat de fotbal la 22 de ani a semnat un contract de reprezentare cu Florin Iacob, fără să se consulte cu nimeni din club. Gestul lui nu este privit cu ochi buni de reprezentanţii lui Poli, mai ales că jucătorului i-a fost mărit şi contractul.

Florin Iacob este cel mai vechi impresar din Timişoarea, dar colaborarea cu Poli a fost mereu problematică. Un alt semnal de alarmă pentru oficialii timişoreni este şi faptul că mai mulţi jucători valoroşi impresariaţi de Iacob în decursul timpului au ajuns într-un anonimat total. Cel mai elocvent exemplu este cel al atacantului Cătălin Cursaru, fost golgheter al României. Legat prin contract de Iacob, Cursaru şi-a văzut năruită cariera după ce impresarul nu a dat curs unor oferte foarte bune de la echipe din ţară şi străinătate, nemulţumind de comisionul care i-ar fi revenit în urma contractelor.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

19 minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

58 de minute ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

2 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago