Pe Robu il lasa nervii din cauza lui Poli

Primarul Nicolae Robu nu suportă întrebări incomode pe tema ACS Poli. Edilul pare dispus la dialog doar pe Facebook, unde șterge imediat comentariile care nu-i plac. În viața reală, unde asta nu e posibil, se lasă cu jigniri la adresa celor care îndrăznesc să întrebe ceva, care sunt chestionați, printre altele, dacă… au buletin de Timișoara!

ACS Poli a obținut, joi seară, promovarea, profitând de înfrângerea Damilei Măciuca. După numai un an, Vali Velcea face din nou pasul spre prima ligă, cu o echipă nou-nouță, cu jucători cu puțină experiență dincolo de Liga a III-a. Accederea în primul eșalon a fost, așa cum era de așteptat, un nou motiv de laudă pentru primarul Nicolae Robu. Edilul și-a manifestat încă de joi seară bucuria pe Facebook, exultând la ideea că „noua Poli, echipa Timișoarei, Timișului, Banatului, cea mai curată dintre toate Poli de după Revoluție” revine în Liga I.

Vineri dimineață, Nicolae Robu a ieșit pentru prima dată în ultima săptămână în fața ziariștilor. Tema zilei: firește, promovarea lui Poli. Edilul șef a început să spună cât de greu s-a realizat acest obiectiv, dar și cât de dificilă va fi competiția în liga superioară. Toate bune și frumoase, până când unul dintre jurnaliști l-a întrebat, pe un ton civilizat: „Chiar atât de greu v-a fost? V-ați luptat totuși cu Damila Măciuca”.

Replica și mai ales tonul universitarului Nicolae Robu au lăsat mască întreaga asistență. „Sunteți penibil. Nu vă e rușine? Aveți buletin de Timișoara? Ce ați făcut în viața dumneavoastră? Publicați-vă CV-ul și notele de la școală”, i-a spus, extrem de agitat, primarul. Jurnalistul s-a ridicat, a salutat și a plecat. La cum evoluează lucrurile, în curând, Nicolae Robu ar putea pretinde doctorate din partea celor care vor să scrie despre Poli. Mai ales că acum e în prima ligă.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

11 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago