Categories: AdministratieEconomic

Robu, despre praf: „Nimic nu e perfect, nici la Michelangelo nu e perfect”

SDM, societate a Primăriei Timișoara, e bună de plată, din cauza poluării. Nicolae Robu habar n-avea însă de amenda dată de Garda de Mediu pentru șantierul din zona Michelangelo. Primarul crede că „unii chiar suferă că se reușește să se facă ceea ce s-a promis”.

În urma mai multor sesizări privind poluarea din zona Michelangelo, comisarii Gărzii de Mediu au fost în control pe şantier. Verificarea s-a lăsat cu o amendă de 15.000 de lei pentru constructori. „E mult noroi care ajunge pe roțile mașinilor ce intră pe șantier. Se face praf reclamat de toată lumea. Am discutat cu reprezentații firmei de construcții, care au spus că au probleme cu limitrofii: ștranduri, baruri, studenți. Ar trebui intervenit să fie lăsați să intre acolo doar cei de pe șantier”, spun cei de la Garda de Mediu.

Primarul Nicolae Robu nu ştia că firma care se ocupă de lucrări a primit amendă. Important e altceva. „Nu ştiu ce amendă a luat. Vreţi ca eu să asigur să nu fie praf, să nu se facă anumite lucruri în neregulă? Este problema firmei. Nu mă duceţi în discuţii care nu au ce căuta cu mine. În primul rând, nimeni nu a pretins că e ceva perfect pe lumea acesta şi nici la Michelangelo nu este nimic perfect şi nici în altă parte nu e nimic perfect. Ceea ce este important este că, în pofida nemulţumirii unora, Timişoara îşi schimbă faţa. Va avea un subpasaj aşa cum am promis, chiar dacă unii suferă că se reuşeşte să se facă ceea ce s-a promis”, a declarat Robu. Unul dintre constructorii de la Michelangelo este SDM, societate a primăriei, cu mari probleme financiare. Traficul în zonă ar trebui redeschis, pe un singur fir, undeva la mijlocul lunii noiembrie. Promisiunile inițiale vorbeau de luna septembrie.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

13 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

17 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

20 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

20 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

22 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

23 de ore ago