2014 – cel mai bun an pentru a pleca in excursia visurilor tale / FOTO

Pornim la drum în 2014 cu albume întregi de amintiri frumoase purtate în suflet din călătoriile noastre. Excursii de vis, destinaţii noi şi locuri memorabile alături de oameni frumoşi, turiştii noştri. Noi credem că turismul este o pasiune. Te îndrăgosteşti de călătorii şi îţi proiectezi apoi întreaga viaţă în funcţie de destinaţiile în care visezi să ajungi.

Tocmai de aceea, ţinând cont de experienţa de peste 12 ani în lumea călătoriilor, Agenţia de Turism Ultramarin a pregătit pentru anul 2014 cele mai frumoase destinaţii de vacanţă sau de weekend în străinătate, dar şi în România, unde puteţi ajunge cu avionul sau cu autocarul, însoţiţi de ghizi profesionişti.

Pentru începutul anului vă recomandăm o binemeritată vacanţă la schi şi wellness în Alpii Austrieci, la Semmering. Vor fi şapte zile în care veţi uita de orice problemă şi vă veţi încărca de energie pură, de frumuseţe albă, de aer curat. Urmează o perioadă de excursii speciale, în Israel, Malta, Spania, sau mai aproape, la Paris sau Veneţia. Sunt doar câteva dintre numeroasele propuneri pentru primăvara lui 2014, când vă aşteptăm să redescoperim împreună miracolul vieţii în locuri de o frumuseţe de neuitat.

În luna mai, Agenţia de Turism Ultramarin vă invită la concert: îl puteţi asculta pe celebrul dirijor Andre Rieu într-un concert unic, de excepţie, la Budapesta. Seria excursiilor muzicale va continua atât în Budapesta, cât şi la Belgrad, Viena sau chiar în Toscana, unde, pe pământul miracolelor, va cânta, în miez de vară, Andrea Bocelli. Vă puteţi umple sufletul de frumuseţe vizitând minunatele castele bavareze, dar şi capitalele europene de marcă. Iar o dată cu începerea verii, dăm startul sezonului de plajă în Grecia, pe splendida insulă Thassos sau în Halkidiki.

Toamna anului 2014 va aduce câteva excursii romantice pe tărâmuri italiene, la Roma, Veneţia sau în Florenţa, iar o dată cu sezonul rece vă aşteptăm pe pârtiile din Austria, dar şi din ţările vecine nouă. Una dintre noutăţile anului viitor este şi dorinţa Agenţiei de Turism Ultramarin de a promova România, aşa că în fiecare weekend vom organiza excursii tematice pentru a (re)descoperi prea frumoasa noastră ţară.

E sfârşit de an, dar şi început de nouă agendă: este timpul să vă aşterneţi în scris dorinţele pentru 2014, iar Agenţia de turism Ultramarin are pregătită câte o destinaţie de vis pentru oricine. Toate detaliile despre excursii pot fi aflate de pe site-ul www.ultramarintm.ro sau la sediul agenţiei, din centrul Timişoarei.

La mulţi ani şi la cât mai multe destinaţii bifate în 2014!

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

2 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

2 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

5 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

5 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

6 ore ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

6 ore ago