Categories: Poli Timisoara

ACS Poli aspira la ramanerea in Liga I, dar garantia „nu ne-o poate da nimeni”

Aurel Șunda și-a dat demisia în alb încă din momentul în care a fost instalat, Călin Rosenblum a „înțeles” să se retragă, iar Sorin Vlaicu este una dintre soluțiile pentru postul de antrenor secund. Așa explică primarul Nicolae Robu ultimele schimbări de la ACS Poli. El susține că toate detaliile legate de situația de la club vor fi clarificate marți seară.

Marți seară, primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, se întâlnesc cu Dan Alexa și Ioan Timofte. „Principalul obiectiv este rămânerea în Liga 1. Din păcate, am ajuns într-o situaţie critică, mai ales după rezultatele unor echipe care erau sub noi (…) lucrurile s-au complicat. S-a micşorat ecartul între noi şi celelalte echipe cu puncte mai puţine decât noi şi nu putem să aspirăm decât la rămânerea în Liga 1. Indiferent pe ce poziţie, dar să rămânem în Liga 1”, a spus Robu. Edilul nu vrea să spună pe ce post va fi instalat Ioan Timofte, dar admite că va vorba despre „o funcţie foarte importantă”.

Robu nu vede un impediment în lipsa de experiență ca antrenor a lui Alexa: „La fel au fost și Flavius Stoican, şi Reghecampf, care au produs rezultate imediat şi au fost propulsaţi la echipe cu pretenţii la vârf şi au făcut treabă şi acolo. De ce nu ar putea şi foştii fotbalişti de prim-plan ai Politehnicii Timişoara să facă la fel? Vreau să-i acordăm şansa aceasta lui Dan Alexa şi am toată încrederea că va reuşi. Garanţia că vom reuşi nu o poate da nimeni”. Robu spune că a discutat cu Sorin Vlaicu despre postul de antrenor secund, dar nu este încă stabilit nimic. „Florențiu Staicu şi-a dat demisia, Aurel Şunda aşa a preluat postul de antrenor principal, cu o demisie în alb, în ideea că în momentul în care lucrurile nu merg dânsul se întoarce la centrul de copii. Cu Rosenblum a fost o discuţie, n-am văzut demisia, dar a înţeles să se retragă…”, a explicat primarul ultimele plecări de la club.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

9 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

9 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

10 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

15 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

15 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

16 ore ago