Categories: Timp liber

„Cochete pe biciclete”, pedalare pentru fete

Timișorencele sunt și cochete, și pe biciclete. Se poate vedea asta cu ochiul liber în trafic, așa că echipa „Verde pentru Biciclete” le invită pe toate iubitoarele de pedalat la o plimbare organizată prin oraș. Pe toate participantele le așteaptă o mulțime de surprize… cochete, dar și un picnic sau o expoziție de produse handmade.

„În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic, datorită beneficiilor aduse pentru sănătate și frumusețe, dar și datorită stării de bine și senzației de libertate simțite pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care «Verde pentru Biciclete» a pregătit și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității”, spune Romina Faur, reprezentantul VpB.

„Cochete pentru biciclete” va avea loc pe 24 mai. Startul se dă, ca de obicei, la ora 10, pe platforma Timco, pe strada Circumvalațiunii. Se va pleca apoi pe traseul Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – str. Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – str. Oituz – Bd. Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. În Parcul Poporului vor fi organizate un picnic, dar și expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber. Biciclistele pot participa la prima clasă de pilates susținută în aer liber de antrenorii de la SmartFit Studio și pot câștiga abonamente de fitness.

Sunt pregătite însă și alte premii. Printre acestea, trei vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe. La „Cochete pe Biciclete” vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii, precum Diana Bobar, Andreea Caradjov, Sofia Afrenie, Adriana Delia Bărar, Ramona Popeț (BlueBird), Nifty by Josephine, Mono Shoes, Essenza Shoes. Aceștia vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Ținutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atât la eveniment, cât și în cadrul primului ghid de stil pentru bicicliste.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago