Categories: Administratie

Primaria muta muncitorii de pe un santier pe altul, Robu isi rupe pantalonii la Michelangelo

Bunăstarea orașului cere sacrificii. De 1 mai, primarul Nicolae Robu și-a distrus un costum, în timp ce se afla în vizită pe șantierul de la Michelangelo. Primăria a mutat, în ultimele zile, circa 100 de muncitori de pe alte șantiere, pentru a monta borduri în acea zonă, astfel că, momentan, lucrările de pe alte străzi ale orașului sunt sistate.

În Timișoara se lucrează în această perioadă, la întreținerea carosabilului pe străzile Semenic, Velceanu și Ion Roată, dar și la amenajarea provizorie de pe strada Podeanu, pentru ca, până la începerea efectivă a lărgirii străzii, oamenii să nu-și țină mașinile în noroi. „Se lucrează masiv la întreținerea trotuarelor. Aceasta a fost o promisiune și acum avem lucrări pe străzile Gh. Lazăr, Rădulescu Motru, Măgura, Republicii, Negruzzi, Romulus, Eroilor, Deliblata, Calea Buziașului și aleile din Complexul Studențesc”, spune primarul Nicolae Robu. Prioritatea numărul unu este însă șantierul de la Michelangelo. Din cauza acestuia, au fost momentan sistate lucrările de investiții de pe alte străzi, muncitorii de la SDM – despre care Robu spunea, săptămâna trecută, că sunt îndeajuns de mulți – fiind „transferați” în acea zonă. Este vorba despre circa 100 de oameni. „Continuă lucrările pe strada Orion şi de pe Martir Vasile Balmuş, dar momentan muncitorii au fost dislocaţi de pe acele şantiere şi aduşi la Michelangelo, unde sperăm ca astăzi să finalizăm bordurarea. După ce terminăm bordurarea, operaţie care necesită forţă de muncă numeroasă – acolo sunt foarte multe borduri de realizat -desigur că vom relua lucrările pe străzile Vasile Balmuş şi Orion şi vom încerca să finalizăm cât mai repede amenajările de pe cele două străzi”, a declarat Robu. De 1 mai, Ziua Internațională a Oamenilor Muncii, primarul a mai tras o tură pe șantierul de la Michelangelo, unde, culmea, chiar se lucra. Asta după ce, în seara de 30 aprilie, edilul postase, fericit, pe Facebook un filmuleț care demonstra avântul cu care se muncește acolo. Vizita n-a fost însă una de bun augur. „Mi-am rupt pantalonii pe şantierul de la Michelangelo şi mi-am distrus un costum pe care îl purtasem a treia oară…”, a povestit Robu. Întrebat ce a pățit, acesta a explicat prompt: „M-am agăţat într-un fier-beton. Dar e un preţ mic acesta, Michelangelo merită sacrificii mult mai mari”.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago