Categories: Sport

Refrenul din vestiarul fotbalistilor de la Mama Mia: „Sa vina banii! Sa vina banii!”

Liderul seriei a IV-a a Ligii a III-a are un parcurs excelent în play-off, reuşind să se distanţeze la patru puncte de locul doi în clasament în urma ultimei etape. Cu toate acestea, situaţia financiară a formaţiei pe ale cărei tricouri este trecut sponsorul Casa Rusu, acelaşi care dorea să investească şi la Poli, nu este cea mai fericită.

Fotbaliştii antrenaţi de Sorin Bălu au de primit mai multe restanţe financiare pentru victoriile înregistrate în sezonul actual. La finalul jocului cu Millenium Giarmata, câştigat categoric de Mama Mia cu 4-0, din vestiarul trupei din Becicherecu Mic refrenul fotbaliştilor a fost: „Să vină banii! Să vină banii!”. Mama Mia este susţinută de primăria din Becicherecu Mic şi de sponsorul Casa Rusu. Mai exact, de fraţii Rusu, Raimond Ovidiu Rusu (foto) fiind primarul din Becicherecu Mic, în vreme ce fratele său este proprietarul Casei Rusu.

În iarna acestui an s-a discutat despre implicarea celor de la Casa Rusu la Poli Timişoara. Casa Rusu a fost prezentat drept primul sponsor important al formaţiei din Liga I, acesta urmând să vireze anual 300.000 de euro în conturile echipei. Sponsorul nu a apărut pe tricourile lui Poli nici la aproape jumătate de an de la discuţiile din iarnă, dar tronează pe echipamentul sportiv al echipei Mama Mia Becicherecu Mic, ai cărei jucători sunt neplătiţi de mai multe luni, în ciuda performanţelor obţinute până acum.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago