Categories: Timp liber

Weekend american la Electric Theatre

Dacă aveți chef de teatru altfel, Electric Theatre vă invită, în acest sfârșit de săptămână, la două seri americane. Spectacolele vin de la Godot Cafe-Teatru, din Bucureşti și spun povești care ar putea fi ale oricăruia dintre voi.

Electric Theatre aduce la Timișoara două spectacole pe texte contemporane americane ale Godot Cafe-Teatru din Bucureşti. Sâmbătă, de la la ora 21, veți putea vede „Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă”, de Rajiv Joseph, în regia lui Ryan Whinnem. E povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi a lui Kayleen (Simona Cuciurianu), pe parcursul a trei decenii, din copilărie până la vârsta de 38 de ani. Relația lor este urmărită într-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc periodic împreună, într-un mod de neînţeles pentru restul lumii. Spectacolul este produs de Asociaţia Pro Drama, Teatrul Fără Frontiere şi Godot Cafe-Teatru. Duminică, de această dată de la ora 19, este programat spectacolul „Femeile din viața mea”, o adaptare a Letiţiei Vlădescu după „Femeile din Manhattan”, de John Patrick Shanley. Dacă v-a plăcut serialul „Totul despre sex”, atunci sunt șanse foarte mari să vă placă și această piesă „despre femei moderne, complexe, sensibile, de succes, încrezătoare şi uneori nevrotice”. În distribuție, Letiția Vlădescu, Raluca Ghervan și Cristina Florea. Biletele costă 25 lei pentru fiecare spectacol și pot fi cumpărate chiar de la Electric Theatre, pe strada Argeș nr. 18.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

7 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

8 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

10 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

11 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

13 ore ago