Bojin face pace cu Robu: cei doi vor decide soarta lui ACS Poli

Foşti partneri de alianţă, în prezent adversari politici declarați, preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, şi primarul Nicolae Robu vor încerca să cadă la înţelegere pentru viitorul lui ACS Poli. Întâlnirea dintre cei doi va avea loc în următoarele zile. Bojin a aflat între timp și că la club sunt o mulțime de băgători de seamă, care trebuie să dispară. Un lucru e cert: indiferent în ce ligă va juca Poli, Bojin vrea să dea bani mai puţini.

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a remarcat, în sfârșit, lucruri pe care lumea le-a sesizat demult la ACS Poli și a ajuns la concluzia că e nevoie de o… reorganizare! Asta, deoarece clubul are o organigramă extrem de stufoasă. Bojin urmează să discute pe această temă cu primarul Nicolae Robu. „Trebuie să ne punem de acord, nu mai putem umbla cu jumătăţi de măsură. Am preluat trei sferturi din oamenii de la Iancu şi am mai angajat noi încă trei sferturi. Poli este unul dintre cele mai populate cluburi din ţară din punct de vedere al numărului de angajaţi, aşa nu se mai poate. Discutăm şi vom stabili cine este preşedinte, cine e antrenor, ce facem cu jucătorii. Mai avem încă şanse să rămânem în prima ligă, lucru pe care mi-l doresc”, ne-a declarat Bojin.

Social-democratul vrea să scape de cei care câştigă un salariu fără să facă nimic la club. În plus, actualii sau viitorii şefi de la Poli trebuie să găsească sponsori, nu să mizeze exclusiv pe banii de la CJ Timiș și CL Timișoara. „Este aceeaşi variantă şi dacă rămânem în «A» şi dacă mergem în «B». O reorganizare totală a clubului, cu oameni care pot să-şi aducă aportul, să fie acolo cu sufletul, nu să ia un salariu nemuncit sau să-şi completeze veniturile care nu le mai ajung. Oricum vom da bani mai puţini. Trebuie să-şi aducă şi clubul bani din sponsorizări, nu să aştepte ca până acum, la umbră, să le dăm noi banii de salarii”, a mai spus Bojin.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

15 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

19 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

21 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

22 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

24 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

24 de ore ago