Categories: Ziaristu' de terasă

Druckeria, anexa PSD Timis. De ce tace Brancovan?

Am tot scris și în acest colț de ziar, au scris și colegi de-ai mei. Și anume că frumoasa galerie a lui ASU Poli este manipulată politic la modul ordinar de câțiva șmecheri care profită de naivitatea celor care iubesc cu adevărat echipa. Vai!, și câte înjurături, chiar amenințări ne-am atras din partea celor din Druckerie. Că ei n-au nici cea mai mică legătura cu politica, că ei sunt moralitatea întruchipată și, dacă mai scapă câte unul la vălăul cu bere și apoi dă cu pumnul, sunt doar chestiuni izolate.

Iată că acum s-a dovedit că am avut dreptate. Liderul Druckeriei Bogdan Herzog e pe cale să ajungă viceprimar, sprijniit de PSD și… PP-DD. Ieșind în evidență doar prin admirația declarat față de Vladimir Putin, acest Herzog și-a construit cariera politică pe spatele Druckeriei. Fără Druckeria și fără „Justice for Poli” era și azi un nimeni, eventual un rândaș pe moșia fraților Cristescu. Însă pe spatele celor din galerie, cu sprijinul involuntar al suporterilor manipulați, s-a ajuns viceprimar. Lucrurile sunt extrem de clare din acest punct de vedere și n-are rost să merg mai departe.

Pe de altă parte, mi se pare suspectă tăcerea lui Cristi Brâncovan, cel care se autodescria mare democrat și anti-PSD-ist. I-o fi plăcând situația sau îi e jenă să descrie butoiul cu rahat în care a intrat? Sincer vorbind, chiar dacă de cele mai multe ori nu sunt de acord cu el, apreciez la Brâncovan acuratețea în scris, limbajul curat, fără înjurături de peluză și o anume consecvență logică. M-a amuzat teribil când, din poziția de autodeclarat partizan al partidelor de dreapta, încerca să demonstreze că deBanat ar fi un oficios al PSD. Chiar așa? Dar cum rămâne cu liderul vostru uns de PSD viceprimar? Cu ajutorul ciudaților din PP-DD. Hai, Brâncovane, hai că poți să dai o explicație!

Și încă ceva. Dacă tot a ajuns liderul Druckeriei viceprimar, oare n-ar fi bine să-și pună oamenii să curețe orașul de mâzgăliturile cu „AC Recaș nu e Poli”? Și eventual înlocuite cu inscripții gen „Druckeria votează PSD”. Sau „Druckeria știe: Ponta președinte!”. Și niscaiva portrete cu Tovarășul Ion Iliescu… Că nu degeaba au murit unii la Revoluție!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 27 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 27.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

35 de minute ago

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

15 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

16 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

18 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

18 ore ago

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare…

19 ore ago