Categories: Poli Timisoara

Timofte si Alexa, confirmati de Robu

Primarul Nicolae Robu a anunțat că, din punctul lui de vedere, tandemul format din Ioan Timofte și Dan Alexa va rămâne la timona lui ACS Poli și în sezonul următor. Sezon în care Robu aștepta implicarea unui sponsor din Portugalia, adus prin intermediul lui Timofte.

Ioan Timofte în funcția de președinte al clubului și Dan Alexa ca antrenor au fost confirmați în funcții de primarul Nicolae Robu și pentru sezonul următor. Și asta indiferent de eșalonul în care va evolua ACS Poli. Anunțul a fost făcut de Robu în cadrul emisiunii „În prelungiri” de la TVR Timișora. Pe de altă parte, primarul spune că trebuie să discute despre viitorul lui Poli și cu președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Din aliați, cei doi au devenit în ultimul timp crânceni adversari politici. Trebuie spus aici că Bojin a avut mai multe declarații acide la adresa lui Ioan Timofte, dar mai ales împotriva lui Alexa, afirmând că trebuie schimbat neapărat antrenorul. De altfel, în această săptămână, Consiliul Județean Timiș trebuie să decidă dacă va continua să finanțeze echipa de fotbal și în ce condiții. În aceeași emisiune, Robu a recunoscut că de acum încolo va avea probleme și în consiliul local în vederea aprobării bugetului echipei pentru viitorul sezon, din cauza schimbărilor politici care au avut loc în ultima perioadă.

Primarul a mai dezvăluit faptul că, prin intermediul lui Timofte aflat în Portrugalia, un investitor lusitan va veni alături de Poli. Fostul fotbalist de de la Porto și Boavista nici n-a confirmat, dar nici n-a infirmat informația dată de primar. „Încă nu este nimic concret. Pot să spun însă că în acest moment situația este mult mai bună decât cu o săptămână în urmă. Adică au crescut mult șansele să vină un sponsor la Poli. Nu pot încă să-i dau numele, dar într-o săptămâna foarte probabil se va rezolva această chestiune”, ne-a declarat Timofte.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

14 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

18 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

18 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

19 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

19 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

20 de ore ago