Categories: Timp liber

Nu e niciun dubiu: Robu continua cu muzica, dar nu lasa santierele

Primarul Timișoarei a tras linie după sondajul pe care l-a lansat în ceea ce privește piesa „Ca marea”. Pentru că, susține Nicolae Robu, răspunsurile primite au fost în proporție covârșitoare pozitive, e foarte probabil ca, în curând, acesta să facă publică o nouă compoziție. Oricum, e sigur că edilul va înregistra în studio partea vocală a cântecului deja lansat.

Nicolae Robu a făcut publice „rezultatele sondajului privind preocupările mele muzicale și, punctual, compoziția proprie «Ca marea»”. Conform acestora, versurile au plăcut în proporție de 75,8%, iar atmosfera creată de piesă în raport cu textul e considerată adecvată și foarte adecvată de 91.5% dintre repondenți. Piesa este văzută drept reușită și foarte reușită de 92.8% dintre cei care au răspuns la sondaj, 86,9% dintre aceștia abia așteptând să asculte și partea vocală. Ultima întrebare a chestionarului, „Cum apreciați faptul că un Primar, Profesor universitar -în plus fost conducător de universitate (Rector)-, om politic are preocupări muzicale?”, a primit primit răspunsuri pozitive în proporție de 81%.

Robu a tras și concluzia: „Am toate motivele să continui și voi continua, voi lansa cât de curând piesa completă, cu tot cu partea vocală!”. Însă, pentru a nu le da satisfacție cârcotașilor și detractorilor – puțini, firește, pentru că numai 4.2% dintre repondenți cred că primarul ar trebui să lase muzica – Nicolae Robu nu uită de șantierele din oraș. „Evident, în același timp mă ocup, cu aceeași energie, ca «Michelangelo», «centrul istoric», «malurile Begăi» și celelalte o mulțime de proiecte ale Timișoarei să avanseze în ritm susținut”, conchide primarul. Acesta are în jur de 30 de piese compuse. Dacă ar vrea să scoată un album, ceea ce timpul nu-i permite momentan, ar selecta 13 dintre ele.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

6 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

9 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

10 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

11 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago