Categories: Economic

Black Friday Night: noaptea reducerilor, la mall

Pe 28 noiembrie, Iulius Mall sărbătoreşte Black Friday… noaptea şi le-a pregătit clienţilor multă distracţie. Reducerile pot ajunge și până la 80%, iar atmosfera va fi asigurată de Deepcentral şi Andreea Bănică.

Iulius Mall marchează ziua cu reducerile cele mai mari din an cu un program prelungit, în intervalul orar 10 –1. Tot ce trebuie să faceți este să vă înarmați cu bună dispoziţie. De la ora 19, pe scena de la demisolul mall-ului vor defila cele mai frumoase domnişoare din Banat, pretendente la titlul de Miss Timişoara 2015. De la ora 21, iubitorii muzicii Phoenix vor avea ocazia să asculte celebrele hituri ale trupei într-un cover concert susţinut de Vest Phoenix Cover, iar de la ora 22, Deepcentral şi Andreea Bănică vor electriza atmosfera pe scena amplasată la etajul mall-ului.

Magazinele din mall vor sărbători această zi cu reduceri importante, la o mulțime de produse. La magazinele New Yorker, Irina Schrotter, Monesse şi Ginette, prețurile ajung să fie mai mici și cu 70%, iar Nissa şi Camaïeu vor tăia din preţuri cu până la 60%. Tarife înjumătăţite veți găsi la Adam’s by Secuiana, Bigotti, Cozacone, Fanylux Collection, Nifty by Josephine, Off Limits şi US Polo Assn. Magazinele BSB, Robin’s, Steilmann şi XXL Line propun discount-uri de până la 40%, iar Mango, Motivi, Tom Tailor, C&A, Mustang Jeans, Stefanel, Invidiauomo, Braiconf, Escudo, Lee Cooper, Leonard Collection, Tanggo Boutique şi Urma au oferte de până la 30%. Cumpătături mai avantajoase cu până la 20% se pot face la H&M, Guess, Tommy Hilfiger, Effect, Mathilde, Poema, Seroussi şi Antoni Zeeman.

La accesorii, Carpisa, Ecco, Office Shoes, Stone Creek şi Xara Shoes vor tăia din preţuri cu până la 50%, iar la Bata, Amely, Anna Cori All Shoes, Benvenuti şi Tamaris sunt cu până la 30% mai mici. Otter oferă 25% discount, CCC – 20%, iar Mirano oferă o pereche gratuită la una cumpărată. Cosmeticele vor fi reduse cu 50% la Beauty for You. Contrast va avea discounturi de până la 40%, Marionnaud şi Yves Rocher de până la 30%, iar The Body Shop şi Pro Beauty Shop, de până la 25%. Vor exista reduceri și la Flormar, Tigi’s Friends şi Professional Shop. Bijuterii şi accesorii glamour cu până la 70% mai ieftine vor fi la Splend’or, iar la Edifice, cu până la 50%. Articolele Accessorize, Gemstones Bijou, Meli Melo şi 4 Friends vor avea oferte de până la 30%, cele de la 925, Belmondo, Bianco Nero, Sabrini şi Thorra de până la 20%, iar cele de la Papionette de 25%.

Jucăriile de la Noriel vor fi cu până la 70% mai ieftine, Hello Kitty va reduce prețurile cu până la 30%, iar Ceremony, Kiddy Store şi Mr. Junior, cu până la 20%. Cei care doresc să îşi pregătească locuinţa pentru sărbători este bine să ştie că Nobila Casa are până la 80% discount, iar Valentini de până la 70%. Ambient Box are promoţii de până la 50%, iar Bohemia, Klasse 1 şi Mobicord, de până la 20%.

Articole sport la preţuri avantajoase au pregătit Champion – până la 70%, Hervis Sport şi Intersport – 30%, Nike – 25% şi Arman & Alin sport – 20%. Electronice şi gadget-uri pot fi cumpărate de la Quick Mobile cu până la 70% mai ieftine şi de la Eta2U cu până la 50%. Cărţile şi alte articole de la Cărtureşti vor avea discount de până la 80%, iar cele de Nemira, cu până la 60%. Catalogul complet al reducerilor poate fi găsit aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

34 de minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

6 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

7 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

7 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago