Categories: Social

Bojin insista: „infractorul de drept comun” Dorin Candea, dorit sef la ARR

Dorin Cândea, considerat în urmă cu doi ani„infractor de drept comun” de către liderii PSD Timiș, este favoritul lui Titu Bojin pentru preluarea funcției de director al ARR Timiș. Funcția este ocupată încă de liberalul Sorin Supuran. Bojin a mai încercat cu puțin timp în urmă să-l ungă pe Cândea șef al RAR Timiș.

Zilele liberalului Sorin Supuran în fruntea Autoritatea Rutieră Română (ARR) Timiș par numărate, dacă ne luăm după declarațiile liderilor PSD Timiș, dar și ale prefectului Eugen Dogariu. Lui Supuran i s-a imputat implicarea în timpul liber în campania electorală a lui Klaus Iohannis. Potrivit președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, în cadrul formațiunii pe care o conduce există trei variante pentru a-l înlocui pe Supuran. Este vorba de consilierul județean Deian Plavoșin, Ioan „Mateo” Mateescu (angajat în cadrul ARR) și deja celebrul Dorin Cândea. Ultimul s-a băgat extrem de insistent sub pielea lui Bojin, fiind de altfel principalul favorit al liderului PSD Timiș.

Nu cu mult timp în urmă, în luna septembrie, tot Bojin l-a susținut pe Cândea pentru funcția de șef al RAR Timiș. Câteva ore, acesta chiar a ocupat biroul de șef, până când conducerea centrală a RAR a revocat ordinul de numire, pe motiv de imagine. Cei de la București au fost, între timp, avertizați despre trecutul dubios al lui Cândea, așa că acesta a fost nevoit să facă stânga-mprejur. Fost membru PDL, Dorin Cândea are un trecut tulbure, presărat cu două condamnări penale, dintre care una pentru trafic de mașini cu acte false. Din acest motiv, în 2011, PSD solicita demiterea lui Cândea atât din funcția de consilier județean, cât și din cea de șef al RAR Timiș, pe motiv că era „infractor de drept comun”. Deputatul PSD Sorin Grindeanu cerea chiar un boicot al consilierilor PSD până zboară Cândea din CJT. Acelaşi individ devenit între timp mare PSD-ist apare în dosarul DIICOT privindu-l pe capul mafiot Sergiu Băhăian, condamnat la închisoare pentru că ar fi comandat mai multe crime. Cândea s-ar fi bucurat de o sponsorizare a lui Băhăian în campania electorală din 2008, pe când era în PDL.

Citește și: PSD e ferm: Cândea trebuie să plece!

Citește și: Grindeanu nu vrea infractori de drept comun în CJ!

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

58 de minute ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

12 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago