Categories: Sport

Cei mai talentati sportivi ai Timisoarei, premiati de oficialii orasului

Fie că este vorba despre atletism, natație, box sau fotbal, Timișoara se poate mândri cu sportivi de top ale căror performanțe sunt incontestabile. Astfel, copii, adolescenți sau seniori, adică cei mai talentați sportivi ai momentului au fost premiați luni, în cadrul Galei Sportului Timișorean.
Zeci de sportivi au urcat luni pe scena Filarmonici Banatul, aici fiind găzduită Gala Sportului Timișorean 2014. În aplauzele publicului aceștia și-au ridicat, rând pe rând diplomele oferite, care sunt doar o mică răsplată având în vedere efortul pe care îl depun zilnic. Mai mult, o bună parte din sportivii care au fost cinstiți luni nu au putut participa la eveniment, aflându-se la antrenamente.
Pentru a-i onora, la Filarmonică au fost prezenți și Nicolae Robu, dar și viceprimarul Dan Diaconu. Cei doi au ținut să-i felicite pe sportivii Timișoarei și le-au urat succes în continuare. Primul la microfon a fost Robu care le-a promis profesioniștilor din fața sa că municipalitatea își propune să acorde cât mai multă atenției sportului timișorean, oferind sprijin financiar consistent.
„Le urez felicitări speciale sportivilor, dar felicitări în egală măsură le revin și tuturor celor din jurul sportivilor, fără de care, desigur, performanța nu ar putea să fie obținută. Eu sper că v-am dovedit că Primăria Municipiului Timișoara, în echipa actuală, este una care sprijină sportul”, a declarat edilul.
Dan Diaconu a luat și el cuvântul în cadrul galei și i-a felicitat pe sportivi: „Sunt convins că dumneavoastră, cei care performați în sport, veți avea în 2015 rezultate extraordinare, și mai bune decât în 2014, și veți merita cu siguranță tot sprijinul”. Rând pe rând au ajuns pe scenă sportivi de toate vârstele, care au primit o diplomă și un trofeu pentru meritele lor deosebite în sport. Au fost premiați sportivi din atletism, canotaj, natație, caiac-canoe, lupte libere, tenis, box, fotbal, volei, baschet și multe alte domenii. De asemenea, în cadrul galei, atleta Ioana Gheorghe a primit Premiul pentru Excelență pentru Sport 2014. Mai mult, mentorul ei, Ioan Damaschin a primit titlul de antrenorul anului.
În cadrul evenimentului de luni au fost desemnați și doi Ambasadori ai Timișoarei prin Sport, respectiv Marius Olaru și Mihai Ion.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

17 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

20 de ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

20 de ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

21 de ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

21 de ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

21 de ore ago