Categories: Economic

Business Days, cinci ani de excelenta in afaceri

La Timișoara va avea loc, în zilele de 31 martie și 1 aprilie, cel mai mare eveniment de business din România. Business Days celebrează în orașul de pe Bega cinci ani de existență, cu peste 1.000 de participanti și 150 de speakeri.

Tu știi ce-i inspiră pe antreprenori, când pun bazele unor afaceri de succes? Știi care sunt tendințele în business în 2015? Ești la curent cu tehnologiile care îți aduc viitorul mai aproape și îl fac mai accesibil? Vrei să fii un manager la standarde europene? Știi cât trebuie să investească un angajat pentru a fi pe val? Răspunsurile la aceste întrebări le veți găsi la ediția de anul acesta a Business Days, care reunește specialiști și practicieni din diverse domenii. Va fi organizat, în premieră, un studio live de unde, pe toata durata evenimentului, vor fi transmise prin live-streaming online emisiuni, dezbateri, mese rotunde, interviuri cu oamenii de afaceri din regiune, speakeri și personalități din mediul de business național. Antreprenorii prezenți în studio vor fi puși în situatia de a gândi în viitor, de a simți pe pielea lor cum e să fii prim-ministru și care sunt primele trei măsuri pe care le-ar lua pentru a susține dezvoltarea antreprenoriatului în Romania.

„Este un an special pentru noi, pentru că ne aflam în momentul în care proiectul trece de la național la internațional și este, în același timp, anul în care atenția noastră se mută de la progres la excelență. Este anul în care depunem eforturi mari pentru creșterea calității și eficienței activității noastre”, explică Laszlo Pacso, fondator și coordonator proiecte Business Days. Printre speakerii invitați ai acestei ediții se numără personalități precum: Marius Ghenea, Orlando Sasz , Felix Pătrășcanu, Adrian Bădescu, Codrut Ianăși, Eliza Rogalski, Liviu Stoleru, Dragoș Anastasiu, Felix Daniliuc, Ovidiu Toader, Răzvan Ogârcin, Cătălin Olteanu, Gigi Nacev, Florentin Banu și mulți alții.

Comunitatea Business Days numără peste 120.000 de manageri, antreprenori și profesioniști din toată țara. Timisoara Business Days 2015 este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online) şi Newfield Consulting, avand co-organizator compania MMC, fondată de Liana Marin. Formularul de înscriere și alte detalii se găsesc aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

4 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

7 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

7 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

8 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

8 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

8 ore ago