Categories: Social

Incepe integrarea spirituala de la Herculane! Tabara MISA, aproape de start

Adepţii lui Gregorian Bivolaru sunt așteptați, în aceste zile, în Băile Herculane. Aici vor ajunge câteva mii de de membri și simpatizanți MISA care vor participa la Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă, în perioada 29 aprilie – 10 mai.

Sezonul de vară începe, în acest an, în Băile Herculane, cu membrii MISA, care vin să se integreze în absolut pe Valea Cernei. Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă se va suprapune, și în acest an, cu mini-vacanța de 1 mai. Adepții MISA au făcut deja rezervări la locurile de cazare din Herculane, spre bucuria proprietarilor de hoteluri și pensiuni și a micilor comercianți de miere și produse naturiste. Tabăra începe miercuri 29 aprilie, și se va încheia duminică, 10 mai, interval în care participanții vor face meditații zilnice. Chiar din prima zi va avea loc o „exemplificare spirituală”, denumită „Comuniune spirituală cu Împărăţia Tatălui Ceresc – Dumnezeu”, care va fi susținută „în mod subtil – telepatic” de însuși Gregorian Bivolaru. Va avea loc, de asemenea, și celebrele spirale, unde bărbații și femeile sunt așezați în funcție de zodii. „De la practica yoga în natură, până la conferinţe pe teme dintre cele mai diverse, exemplificări spirituale, meditaţii în spirală şi iniţieri yoghine excepţionale, până la un stop de relaxare la băi cu apă termală, (…) avem în fiecare zi ce să alegem ca să ne umplem fiinţele cu energie, cunoaştere, bucurie şi stări spirituale înalte”, transmit organizatorii. Spiralele vor avea loc pe tradiționalul platou Coronini, unde n-au început, evident, lucrările la ceea ce ar fi trebuit să fie complexul de agrement Aquaparc Therme Herculi, cel mai modern aquaparc din România, un proiect inițiat de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, aflată acum după gratii. Acesta este prevăzut cu bazine cu apă termală pentru adulți și copii, Complexul ar fi trebuit să fie funcțional pe toată perioada anului, având o valoare de 8,5 milioane de euro.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

16 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

16 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

16 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

18 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

18 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

19 ore ago