Categories: Social

Timisoara s-a miscat dis-de-dimineata: sute de alegatori la Timotion / FOTO

Înghesuială mare, sâmbătă dimineață, la Parcul Rozelor, de unde se dă startul mai multor curse în scop caritabil. Aociația Alergotura a reușit să scoată din case o mulțime de timișoreni, care vor alerga în scop caritabil. La startul primei curse a fost și primarul Nicolae Robu. „Timotion – Timișoara se mișcă” este, încă de la prima ediție, un adevărat succes.

Dimineață, de la ora 8.30, în Parcul Rozelor erau deja zeci de persoane, care au început un program scurt de încălzire. Puțin după ora 9 s-a dat startul în prima cursă. Unul dintre participanți a fost chiar primarul Nicolae Robu, care a acceptat invitația celor de la Alergotura. Asta, deși de câteva săptămâni se plânge din nou de dureri de genunchi, după ce a reînceput să joace fotbal. Îmbrăcat în echipament sportiv de culoare violet, edilul le-a urat succes celorlalți participanți și a pleca în pas alergător alături de ei. Până după-amiază mai sunt programate, de la ora 11.30, o cursă pentru începători, de la ora 12 – o cursă în fotoliu rulant și pe role, iar la ora 12.15, una pentru părinți și bebeluși. Toate cursele au loc pe lângă Parcul Rozelor, fiind înscriși peste 1.200 de alergători. Aceștia au donat peste 65.000 de lei pentru 11 proiecte ale unor ONG-uri locale. Donații se pot fac în continuare, atât în timpul evenimentului, cât și pe site-ul www.timotion.ro până la finalul lunii aprilie. Festivitatea de premiere va avea loc după prânz, pe scena din Parcul Rozelor, până atunci atmosfera urmând să fie întreținută de trupele The Case și ALL Friends Band, de elevii de la Colegiul „Ion Vidu” și dansatorii de la Tango Timișoara. Până la ora 15, traficul rutier pe strada Academician Al. Borza este închis.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago