Categories: Partide

PC viseaza viceprimar la Timisoara, desi pregateste doi candidati de… primar

Partidul Conservator pregătește nu unul, ci doi contracandidați pentru Nicolae Robu, la Primăria Timișoara! Numele lor sunt ținute secrete, asta poate și pentru că… s-ar putea renunța imediat la ei, dacă PSD promite un post de viceprimar!

Partidul Conservator Timiș a dat deja startul pregătirilor pentru alegeri. Dacă reprezentanții PNL sau PSD susțin că încă nu s-au ocupat de acest aspect, la PC se fac deja liste. Maria Grapini spune că dorește câți mai mulți primari în județ, dar nu exclude varianta de a face înțelegeri. „Noi continuăm aducerea listelor de la comune și de la orașe… cu listă completă de consilieri și candidați de primari. S-ar putea să avem localități în care, dacă ne înțelegem bine cu partidele politice cu care de-a lungul timpului am făcut alianță, să nu punem candidat pentru primar și negociem dinainte pentru funcții de viceprimar. Am avut această situație la Sînandrei și avem acolo viceprimar”, a declarat liderul PC Timiș. Grapini spune că același concept să aplică și în cazul Primăriei Timișoara. Conservatorii au deja două nume pentru posibili candidați la scaunul pe care acum se află Nicolae Robu. Totuși, dacă PSD are un candidat mai puternic și oferă un post de viceprimar, PC nu va ezita să renunțe la propriii candidați. „Avem doi candidați pe care nu-i spunem încă. Aceștia vor fi prezenți la acțiuni, vor merge să cunoască oamenii, iar atunci când noi o să scoatem candidatul oamenii să-și amintească «Ah, e omul acela care vorbea, explica, făcea proiecte». Încă nu anunțăm, pentru că nimeni nu și-a dat candidatul. (…) S-ar putea să susținem un candidat PSD dacă negociem bine. Oricum, indiferent ce se întâmplă, vom susține Guvernul Ponta până la capăt”, a concluzionat Maria Grapini.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

10 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

11 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

13 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

14 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

16 ore ago