Sandu Chirila l-a dat pe Robu pe… Bojin

De meserie… consilier! Plecat de câteva săptămâni de la Primăria Timișoara, Alexandru Chirilă n-a putut sta pe tușă prea multă vreme și va schimba Palatul Administrativ. De această dată, pe unul dintre posturile de consilieri ai președintelui CJ, Titu Bojin.

Acum ceva mai bine de o lună, Alexandru Chirilă a renunțat la postul de consilier al primarului Nicolae Robu, pe motiv că „nu se mai regăsește în tot ce se întâmplă la ora actuală în Primăria Timişoara”. Edilul șef l-a rugat inițial să-și reconsidere poziția, dar, în cele urmă, a acceptat decizia lui Chirilă, pe care spune că l-a apreciat foarte tare pentru prestația sa. În prezent, Robu mai are un singur consilier personal, pe Dorel Borza, dar l-ar putea reinstala, eventual, pe Marian Constantin Vasile, care tocmai și-a pierdut în instanță funcția de vicepreședinte al CJ Timiș. Între timp, Alexandru Chirilă n-a stat prea mult deoparte de administrația publică și și-a găsit un nou post, la președintele CJ Timiș, Titu Bojin. „De săptămâna viitoare va veni. Ne-am întâlnit, am discutat și am decis să-l iau în echipa mea de consilieri. Este un om pregătit pe partea administrativă”, a explicat Bojin. Primarul Nicolae Robu crede că, prin „înregimentarea” lui Sandu Chirilă, fostul său partener de alianță Titu Bojin va afla cum se exercită cu succes o funcție publică. Evident, după modelul său. „După ştirea mea, Alexandru Chirilă nu a fost niciodată înrolat politic. Este un om cu experienţă în administraţia publică. Nu am motive să nu-i respect opţiunea pentru viața lui personală. Nu am nicio supărare. E o şansă pentru Titu Bojin să vadă cum se exercită cu succes şi legal o funcţie publică. Noul său consilier îi poate prezenta, dacă vrea, un exemplu de bună practică”, a declarat, vineri, edilul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

10 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

11 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

13 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

14 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

16 ore ago