Categories: Politicieni

PSD Timis, „neconditionat” alaturi de Ponta! Social-democratii au votat o rezolutie de sustinere

Ziua de vineri a fost una cel puțin interesantă pentru PSD-iști. Pe de-o parte, PSD Timișoara, și-a ales noul președinte, în timp ce la București, premierul Victor Ponta, președintele social-democraților, este urmărit penal. PSD-știi din Timiș susțin că sunt alături de Victor Ponta necondiționat, nu doar „din vorbe”, ci… prin vor. Aceștia au votat în unanimitate susținerea necondiționată a premierului.

PSD Timișoara și-a ales vineri noul președinte, respectiv Sebastian Răducanu. Peste 500 de PSD-iști au participat la conferința municipală, iar în cadrul acesteia inevitabil s-a ajuns și la subiectul Victor Ponta. Premierul României, care este și liderul PSD la nivel național, este de astăzi urmărit penal de DNA pentru fals în înscrisuri, complicate la evaziune fiscală și spălare de bani. Totuși, PSD-iștii din Timișoara susțin că îi vor fi alături „necondiționat”. Pentru a demonstra că lucrurile stau într-adevăr așa Sorin Grindeanu, președintele filialei județe, a propus în cadrul întâlnirii de vineri și votarea unei rezoluții pentru „susţinerea necondiţionată a domnul Victor Ponta la funcţia de prim-ministru şi preşedinte al PSD”. Astfel, organizația municipală alături de conducerea județeană au votat în unanimitate rezoluția.
„Noi rămânem la guvernare! Singurul mod democratic prin care un Guvern poate fi dat jos este prin Parlament. Sigur că pare o coincidenţă că astăzi, chiar astăzi se depune o moţiune de cenzură anunţată de vreo trei săptămâni. Domnii de la PDL ne spuneau că în 5 iunie vor depune moţiunea de cenzură. Şi chiar astăzi, sigur e o coincidenţă, avem scandalul pe care l-aţi văzut cu toţii la televizor. Un scandal care nu a apărut în ultima săptămână. Un scandal, dacă e să ne luăm după comunicatele oficiale, este despre nişte presupuse fapte de prin 2007. Sigur e o coincidenţă. Sunt sigur că şi dumneavoastră credeţi acelaşi lucru… că e o coincidenţă extraordinară”, a spus președintele Sorin Grindeanu.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

27 de minute ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

20 de ore ago