Politicieni articole

negrescu

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia

Cu mai puțin de două luni înainte ca România să preia președinția UE, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia. Informația a venit pe surse, dar a fost confirmată, pentru media centrală, de alți miniștri.

matei suciu

PSD anunță apocalipsa la Timișoara! Matei Suciu: Primăria are datorii de 200 de milioane de euro

PSD a decis să scoată la atac, în lupta sa cu primarul Nicolae Robu (PNL), o voce autorizată a unui parlamentar de Timiș. Cu avânt și revoltă, Matei Suciu susține, nici mai mult, nici puțin, decât că datoriile municipalității sunt de 200 de milioane de euro! Adică două treimi din bugetul pe 2018.

În loc de metroul lui Robu, trenul lui Sârbu

Timişoreanul Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, susţine că soluţia pentru a lega aeroportul de Gara de Nord nu este un metrou, cum vrea primarul Nicolae Robu, ci un tren de suprafaţă. Sîrbu a fost promovat în această funcţie de ALDE, în trecut el fiind angajat al Primăriei Timişoara.

tăriceanu

Două milioane de euro ar fi fost șpaga luată de Tăriceanu în dosarul Microsoft

Miercuri seara, mai întâi „pe surse”, apoi informația a fost confirmată, a explodat bomba: șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este urmărit penal pentru luare de mită în dosarul Microsoft. DNA a și cerut aviz Senatului pentru urmărirea penală a celui de-al doilea om în stat.

pavel popescu

Pavel Popescu a semnat ca primarul în scandalul Referendumul: Îmi cer scuze public pentru greșeală

Cei 15 parlamentari care au reclamat o agenție de publicitate la Protecția Copilului au rămas… 14. Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu spune că n-a știut ce semnează și că a făcut asta la cererea unui coleg, care l-a abordat pe holurile parlamentului.

Doi parlamentari PNL de Timiș au reclamat campania anti-referendum

15 deputați din România cred că, în anul 2018, niște copii pot merge să filmeze un clip fără acordul părinților, fiind exploatați, probabil, de grupurile de interese care s-au declarat împotriva referendumului pentru redefinirea familiei. Doi sunt din Timiș și și-au pus semnăturile pe o solicitare adresată Autorității pentru Protecția Copilului.

mitralieră

Guvernare la mișto. Deputatul „Mitralieră” spune că ar putea conduce trei ministere

Vehiculat ca posibil viitor ministru al Apărării, celebrul Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul „Mitralieră”, afirmă că ar putea conduce trei ministere, nu unul. Rădulescu a ajuns celebru după ce a afirmat, la începutul anului 2017, că e pregătit să iasă cu mitraliera împotriva protestatarilor anti-guvernamentali.

ponta

Victor Ponta, la 3 ani de la Colectiv: Oamenii sunt mult mai importanți decât funcțiile

Guvernanții n-au învățat nimic din tragedia de la Colectiv, iar condițiile de prevenire și intervenție în cazuri extreme sunt mult mai precare decât în urmă cu trei ani. O spune chiar premierul de la acea vreme, Victor Ponta, care a adăugat că nu regretă demisia pe care și-a dat-o atunci.

pavel popescu

Mesaj cutremurător al deputatului Pavel Popescu la trei ani de la Colectiv

Cu toate că a salvat mai multe vieți după tragedia de la Colectiv, deputatul PNL Pavel Popescu își face și acum mustrări de conștiință pentru că ar fi putut mai mult. El nu-și iartă nici acum faptul că a avut încredere într-un „minister criminal și mincinos”.

tăriceanu

Dovada fără echivoc că Tăriceanu e un mincinos și ipocrit fără pereche

Un document prezentat de site-ul G4Media demonstrează fără putință de tăgadă că o hotărâre de guvern din 2005 a Cabinetului Tăriceanu stă la baza protocoalelor secrete semnate de SRI cu mai multe instituții ale statului. Este încă o dovadă a minciunilor pe care Călin Popescu Tăriceanu le propagă în spațiul public.

voiculescu

Un vicepreședinte PSD devoalează planul lui Dan Voiculescu: vrea să fie europarlamentar

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu susține că Dan Voiculescu forțează amnistia și grațierea pentru că își dorește să ajungă europarlamentar. Pentru a candida, fostul colaborator al Securității are nevoie să i se „șteargă” condamnarea la zece ani de pușcărie pentru fapte de corupție.

Top