Categories: Timp liber

Reguli stricte pentru concertul HIM: ce aveti voie sa faceti si pe unde puteti sa circulati

A rămas numai o zi până la unul dintre cele mai așteptate concerte din 2015 în Timișoara, cel susținut de HIM. Evenimentul are loc în Parcul Rozelor, iar organizatorii au stabilit un set de reguli pentru ca totul să se desfășoare fără incidente. Nu uitați: vor exista și restricții de trafic!

Ville Valo & co. vor cânta din nou în România după nouă ani, în Parcul Rozelor din Timișoara. Concertul va avea loc vineri, 31 iulie. Accesul publicului va fi permis de la ora 17,15, urmând ca Aeon Blank să dea startul serii la ora 18.15. La ora 19 va urca pe scenă trupa Tiarra, iar la 20 este programat să înceapă recitalul cei de la Myrath. Mult așteptatul concert HIM va începe la ora 21.30. Fanii trebuie să știe că nu vor putea intra în parc cu: sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, lasere, aparate foto profesioniste cu obiectiv detașabil sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, va trebui să veniți de acasă cu pelerine de ploaie. Atenție: organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Mai trebuie să știți că, odată intraţi în zona de concert, nu veți mai putea să părăsiți parcul şi să reveniți la concert. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Vineri, Parcul Rozelor va fi închis pentru oamenii care nu posedă bilet. Circulația va fi restricționată între orele 10 și 23, pe Splaiul Spiru Haret și str. George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989. Totodată, circulația rutieră va fi închisă pe str. Academician Alexandru Borza (fostă Trandafirilor), între orele 10 și 23. Circulația pietonală va și ea restricționată pe str. Academician Borza, după ora 15, numai pe lungimea gardului Parcului Rozelor, între nr. 6 si 11. „Această porțiune a străzii va funcționa ca o zonă tampon, iar cei care vor să achiziționeze bilete o pot face accesând punctele de vânzare amplasate în fața cordonului de siguranță al jandarmeriei. Phoenix Entertainment dorește să își ceară scuze cetățenilor muncipiului Timișoara pentru posibilul disconfort creat”, transmit organizatorii evenimentului.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

15 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

19 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

22 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

22 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

24 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

o zi ago