Categories: Economic

Escapada de iarna, foarte aproape de Timisoara! Super-oferte la Kopaonik / FOTO

Foarte aproape și foarte tentant! Timișorenii amatori de distracții hibernale sunt așteptați la Kopaonik, în Serbia. Aici vor fi întâmpinați cu o ofertă spectaculoasă, peisaje de neuitat, multă zăpadă și… 64 de kilometri de pârtii amenajate la cele mai înalte standarde.

La 389 de kilometri de Timișoara, iubitorii de zăpadă și sporturi de iarnă vor descoperi un adevărat paradis, la Kopaonik, una dintre cele mai cunoscute stațiuni montane din Serbia. Zona a fost reamenajată recent, transformându-se într-una dintre cele mai bine puse la punct stațiuni din această parte a continentului. Amatorii de schi vor găsi aici nu mai puțin de 64 de km de părții și 24 de schilifturi. De asemenea, există zone amenajate pentru cei care vor să se dea cu sania sau preferă sporturile extreme. Turiștii au la dispoziție mai multe hoteluri și pensiuni, la prețuri care pleacă de la 10 euro/noapte. Cei care nu se dau în vânt după schiat nu au nici ei cum să se plictisească: le stau la dispoziție zeci de magazine, cafenele și restaurante, dar și locuri pentru spa, saună, jacuzzi, masaj și nu numai. Zilnic sunt organizate excursii în împrejurimi, la biserici, mânăstiri sau muzee. Kopaonik începe să devină una dintre stațiunile preferate de români. În decembrie 2014, de exemplu, jumătate din turiștii care au vizitat stațiunea au provenit din România. „Kopaonik este foarte aproape de Timișoara, așa că este foarte tentantă pentru turiștii care vor să descopere o stațiune de excepție. (…) Cheia succesului acestei stațiuni este amabilitatea personalului care se manifestă pe toate ramurile, începând de la restaurante și hoteluri până la pârtii. Oferta este foarte bună, între 10 și 100 de euro de persoană. În funcție de posibilități, fiecare primește ce dorește. Avem patru luni cu zăpadă încontinuu și există locuri de agrement și pentru turiștii care nu schiază, mai ales viață de noapte”, a declarat președintele Organizației Turistice și de Sport Kopaonik.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

13 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

13 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

13 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

15 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

15 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

16 ore ago