Categories: Timp liber

Inca o surpriza la Music Travel Festival: Bebe canta in premiera in Romania

Music Travel Festival, de la Herneacova, se anunță o experiență din ce în ce mai interesantă. După Yoav, organizatorii au anunțat încă un artist în premieră. Este vorba despre Bebe, care va urca și ea pentru prima dată pe scena unui festival de muzică în Romania. Sunt însă și multe alte surprize.

Bebe este câștigătoarea unui premiu Latin Grammy Awards pentru Best New Artist, dar are în palmares alte cinci nominalizări, inclusiv Best Latin Rock, Urban or Alternative Album for „Y”. Tot o premieră pentru România este cântărețul israelian Yoav, care a debutat în 2008 cu albumul „Charmed and Strange”. A mers apoi în turneu cu Tori Amos, în America și Africa de Sud, și cu Katie Melua, în Franța. Tatăl lui Yoav s-a născut în România și a plecat în Israel după al doilea război mondial. La Music Travel Festival, care se va desfășura în perioada 17-19 iunie, vor putea fi ascultați Ada Milea, Alexandru Usurelu, Basska, Beck Corlan, Emeric Imre, Fără Zahăr, Golan, Grimus, Les Elephants Bizzares, Nopame, Suie Paparude, The Case, Robin and the Backstabbers. Duminică, 19 iunie, va fi o zi dedicată mai cu seamă familiilor, astfel că programul va cuprinde activități și muzică potrivite tuturor vârstelor: teatru, muzică folk și pian, alte activități. Tot pe 19 iunie, la Herneacova va urca pe scenă, la primul concert din România de la plecarea sa în Canada, pianistul Teo Milea.

Organizatorii Music Travel Festival speră ca la acest eveniment să participe peste 15.000 de oameni din Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Bihor, dar nu numai. Vor fi atât o scenă acoperită, unde se vor desfășura concerte si DJ party-uri, cât și o scenă în aer liber. Cei care doresc să guste pe deplin din atmosfera festivalului vor putea sta timp de trei zile la Herneacova, în zona specială pentru camping. Pe durata festivalului vor fi închiriate, de asemenea, biciclete, cu care veți putea face plimbări în zonă. De asemenea, pe traseul Timișoara-Herneacova vor circula autobuze, care vor efectua curse regulate. care vor circula la diferite intervale de timp în fiecare zi a festivalului. Prețul unui abonament pentru toate cele trei zile ale festivalului este de 99 de lei, dar pentru cei care cumpără bilete de tip early-bird preţul unui abonament pentru întreg festivalul este încă de doar 69 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, în rețeaua Eventim. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de facebook a evenimentului. Prețul pentru camping este de 25 de lei pe persoană cu cortul personal sau 100 de lei pe cort incluzând prețul de camping pentru două persoane, pentru cei care doresc sa achiziționeze corturile din partea festivalului.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago