Categories: Economic

Prima cladire a Openville ar putea fi ocupata integral inainte de inaugurare!

Grupul Iulius a închiriat încă 3.500 de metri pătrați în noul zgârie-nori care se construiește în ritm rapid în apropierea actualului mall. Ansamblul Openville, din care face parte clădirea, este o investiție de 220 milioane de euro, a cărui construcție a început în septembrie 2015. El va include și cel mai mare parc suspendat din România.

Grupul Iulius a bătut palma cu ACI Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori globali de soluţii de plăţi, pentru închirierea a 3.500 mp în primul imobil office clasa A din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara. Spaţiul din clădirea United Business Center 2 (UBC 2) este destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare şi va fi inaugurat în primăvara lui 2017. Compania funcționează în Timișoara de un deceniu și are, în prezent, peste 200 de angajați. UBC 2 este primul din cele şapte imobile office ale ansamblului Openville. Clădirea va avea 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, fiind dotată cu echipamente de ultimă generație, cu un consum redus de energie, selectate special pentru a se alinia standardelor clădirilor verzi. Printre chiriaşii imobilului care va fi funcţional în această toamnă se numără deja Ness Software Engineering Services, Autoliv şi policlinica Regina Maria. Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Dincolo de componenta office, vor fi peste 100 de noi magazine, restaurante şi cafenele, cinema multiplex cu 15 săli, piață, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, de peste 55.000 mp. Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul. A doua etapă va presupune dezvoltarea de spaţii office.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

14 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

15 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

16 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

17 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

18 ore ago