Anunţuri articole

Programul de lucrări al SDM în ziua de 22 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 22.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 21 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 21.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale Comuna Ghiroda a obținut finanțare pentru proiectul “CENTRU DE ZI DE ASISTENȚĂ ȘI RECUPERARE ȘI SERVICII DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU PERSOANELE VÂRSTNICE DIN COMUNA GHIRODA, JUDEȚUL TIMIȘ”

Programul de lucrări al SDM în ziua de 19 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 19.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 16 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 15 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 15.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Programul de lucrări al SDM în ziua de 14 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 14.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 13 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 13.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 12 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 12.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 8 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 08.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Informare ADID

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, titular al proiectului „CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș. În cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DEȘEURI PRIN APORT VOLUNTAR” propus a fi amplasat în com.

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 6 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 06.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

COMUNA GHIRODA, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reabilitare prin înlocuire a rețelei de canalizare menajeră de pe strada Viorelelor, loc. Giarmata Vii, comuna Ghiroda”, propus a fi amplasat în comuna Ghiroda, sat Giarmata Vii, strada Viorelelor, FN,

Programul de lucrări al SDM în ziua de 5 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 05.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 2 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 02.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Programul de lucrări al SDM în ziua de 1 februarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 01.02.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:

Programul de lucrări al SDM în ziua de 31 ianuarie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 31.01.2024, unde se vor executa reparaţii şi lucrări de întreţinere (formaţii de lucru şi străzile respective). LUCRĂRI DE REPARAȚIE ȘI ÎNTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR, PASAJELOR, PASARELELOR DIN MUNICIPIUL TIMIȘOARA: În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

Etichete:
Top