PSD si-a lansat candidatii! Grindeanu: Trebuie sa revenim la putere, noi am fost de partea buna a istoriei / FOTO

Filarmonica Banatul a fost, sâmbătă, punctul de întâlnire pentru PSD-iști, partidul lansându-și candidații la Primăria Timișoara, Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Care este ținta PSD? Să-l urce pe Nicolae Robu pe… mătură și să-l îndepărteze de administrația orașului!

Filarmonica Banatul a fost luată cu asalt, sâmbătă, de sute de membri și simpatizanți ai PSD. Aceștia au participat la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile locale, invitați fiind și foștii miniștri Rovana Plumb, Mihai Tudose și Eugen Teodorovici. Regizorul Ion Ardeal Ieremia, proaspăt membru de partid și candidat la CL Timișoara, le-a cerut colegilor săi să… iasă de pe Facebook. „Bun venit în primul oraș european… luminat prin semafoare. Am avut un vis și, urcând pe scenă, mi-am dat seama că am avut, de fapt, un coșmar! Vă dați seama câți dintre cei din sala asta l-am votat pe Robu? Noi, toți aceia care l-am votat, l-am învestit și i-am dat obligația să ne schimbe viața. I-am cerut un oraș curat, ospitalier. Am obținut străzi murdare, trafic extenuant și cârduri de hoți de buzunare. Se împlinesc în curând patru ani de când i-am pus domnului Robu mătura în mână, hai să-i dorim să o și încalece. Fiți vii, fiți activi, scoateți-vă nasul din Facebook”, a spus regizorul.

Florin Bîrsășteanu, care vrea să-i ia locul lui Robu după 5 iunie, l-a votat pe acesta în 2012, dar acum regretă. „De ce candidez? Sunt realizat material, familial, dar sufăr. Am suferit că nu e bine în țara mea. Nu am vrut niciodată să plec din țară și am avut oferte. Mi-am propus că aici trebuie să fac ceva ca să ne fie bine tuturor. Am găsit în PSD oameni care gândeau la fel ca mine. Am vrut să fac echipă cu ei ca să ne facem viața mai bună. Democrația înseamnă vot! În 5 iunie îl vom schimba pe actualul primar. L-am votat pe Robu, am crezut într-un proiect comun, dar regret enorm. Noi l-am pus primar, noi o să-l schimbăm. Pentru că noi ne uităm la oameni, el se uită la palmieri, la vaporașe, la metrou, astea sunt jucăriile lui. Vom câștiga pentru că ne dorim sincer o administrație mai puternică, și asta vor și mii și mii de timișoreni… își doresc schimbarea! Noi suntem pregătiți să conducem orașul într-un mod onest și eficient, fără cultul personalității”, a declarat candidatul PSD la funcția de edil.

Sorin Grindeanu, șeful PSD Timiș și propunerea filialei pentru funcția de președinte al CJ, a explicat de ce trebuie ca partidul să câștige alegerile. „Guvernul Ponta a fost probabil cel mai bun guvern al țării de după Revoluție. A mărit pensii, a plătit zecile de miliarde pe care foști guvernanți le-au luat de la organismele internaționale. E datoria noastră să venim cât mai repede la putere, pentru că am fost de partea bună a istoriei. (…) Nu a fost neapărat o muncă de convingere (n.r. – să fie convins de colegi să candideze la CJ Timiș), cât o bătălie la mine în minte dacă să continui alături de prietenii mei din Guvernul Ponta sau să revin acasă. A fost ceva care a făcut declicul: cei care au fost de partea lui Boc se ascund sub o altă siglă, acum acești oameni vin și candidează ascunși sub sigla PNL. Vin să ne ceară încrederea. N-o să-i lăsăm și trebuie să câștigăm alegerile. «Împreună spre viitor» nu e doar un slogan de campanie, e garanția faptului că PSD și echipa PSD că va face ceea ce promite”, a concluzionat Grindeanu.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

O oră ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

16 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

17 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

19 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

20 de ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago