Categories: Alte sporturi

Final de tur cu o victorie muncita pentru fetele de la CFR

CFR Timişoara a încheiat perfect un tur de campionat în Superliga de fotbal feminin, în care au depăşit toate aşteptările. În afara acelui egal nefericit de acasă cu Iaşiul şi eşecul scontat de la Olimpia Cluj, o echipă mult prea bună pentru acest campionat, CFR a obţinut șapte victorii! Ultima a venit sâmbătă, 3-1 cu Vasa Femina Odorhei.

Meciul a fost mai greu decât era de aşteptat, dar „leopardele” au tras din dinţi pentru a termina bine turul de campionat. CFR a dominat jocul în faţa unei echipe care s-a apărat cu îndârjire şi nu a lăsat foarte multe spaţii în propria jumătate, astfel ca la pauă s-a intrat cu 0-0. Chiar dacă este doar o nou-promovată în acest sezon, CFR are multe jucătoare cu experienţă care, în cele din urmă, au făcut diferenţa. Vârful de lance Larisa Sîrbovan a deschis scorul după o cursă în stil caracteristic, Ozana Ababei a marcat şi ea apoi din centrarea Manuelei Voica, aceasta din urmă stabilind scorul final la 3-1. după ce oasptele au marcat golul de onoare. Elevele lui Florin Bugar, care are marele merit că a reuşit să ţină această echipă performantă împreună, au trecut cel puţin până duminică la prânz pe locul 1, însă cu siguranţă CFR va ierna pe locul secund, în spatele Olimpiei, care mai are de disputat două partide, cu Iaşi şi Craiova.

CFR Timișoara: Durlă – Șuveț, Abrudan, Bistrian, Heisu, Ababei, I. Voica, M. Voica, Sîrbovan, Sas. Au mai evoluat: Obrad, Biriş, Ion. Antrenor: Florin Bugar.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

3 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

3 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

3 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

4 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

4 ore ago