Categories: Timp liber

Magie pe bulevard: Lorenzo-Cristian a levitat si… a condus un tir! / FOTO

Pentru prima dată, Timișoara a avut parte de un număr de magie unic, în plină stradă. Magicianul Lorenzo Cristian a reușit să leviteze deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără șofer. Experimentul s-a derulat în centrul orașului, în fața a sute de curioși.

Pe Bd. Take Ionescu s-au adunat, pentru a-l vedea „la lucru” pe magician, mulțime de oameni. Sub atenta supraveghere a polițiștilor, traficul a fost oprit în timpul în care Lorenzo-Cristian a „condus” tirul de 13 tone. Tânărul a făcut asta nu de la volan, ci de… deasupra lui, din aer! Poziționat exact ca Superman și îmbrăcat în negru, magicianul aflat la patru metri înălțime a tras autoutilitara fără nici un fel de teamă. Spectatorii au urmărit cu sufletul la gură mașina de mare tonaj, au încercat să țină pasul cu Lorenzo-Cristian pe tot parcursul traseului și s-au apropiat să vadă care este secretul. Mirarea și întrebarea „Cum este posibil acest lucru?’’ se citeau în privirile oamenilor.

Deopotrivă copii și adulți, cu toții au analizat cu atenție momentul levitației magicianului, încântați că au văzut așa ceva în realitate și nu la televizor. ,,Interesant, total neobișnuit. Personal nu am mai întâlnit așa ceva. Nu cred în magie, însă cred că este vorba de o explicație care se bazează pe ceva fizic. O explicație tehnică există sigur”, ne-a spus, pe un ton ferm, Mircea Popa, unul dintre spectatori. Finalul momentului a fost unul de succes, iar magicianul Lorenzo-Cristian a reușit să își ducă la capăt numărul magic, pregătit cu minuțiozitate timp de șase luni de zile. Experimentul s-a terminat în aplauzele celor care au urmărit cu sufletul la gură mașina de mare tonaj pe Bd. Take Ionescu. „Magia este o artă, bazată pe creativitate și imaginație. Îmi doresc ca, de la an la an, să-mi depășesc limitele și să duc această artă la cel mai înalt nivel atins vreodată de un român”, a spus Lorenzo-Cristian, de altfel singurul român membru al celui mai prestigios club al magicienilor profesioniști din Europa.

Share
Published by
Alexandra Codirla

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

9 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

11 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

12 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

12 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

13 ore ago