Categories: Economic

Vacanta de vis e foarte aproape! Nu ratati targul de turism de la Timisoara

E momentul să vă alegeți destinația preferată pentru vacanța de vară. O puteți face, la prețuri speciale, până duminică, la târgul de turism care se desfășoară la Timișoara. Reducerile oferite de agențiile participante pot ajunge chiar și la 30%. În plus, puteți fi unul dintre câștigătorii premiilor constând în… vacanțe.

Înțeleptul își face iarna car și vara sanie, așa că puteți urma liniștiți acest îndemn și vă puteți asigura, la un început de primăvară timidă, vacanța perfectă pentru la vară. Târgul de Turism „Vacanța” s-a deschis vineri, la CRAFT, iar ofertele sunt multe și pentru toate buzunarele. Indiferent că preferați „clasica” Grecie, Croația, Italia, Spania sau destinațiile exotice precum Maldive sau Republica Dominicană, faceți-vă timp, până duminică seară, să treceți pe la târg. Veți găsi aici sejururi la prețuri cu reduceri importante, chiar și de 30%. Nu-i nimic nici dacă nu știți unde să vă petreceți zilele libere: o discuție cu un consultant de la una dintre agențiile participante o să vă deschidă apetitul pentru călătorie. Tot mai mulți români caută, în ultima perioadă, vacanțe în țară, așa că nu lipsesc nici astfel de oferte. O stațiune de tradiție a României, Govora, are chiar un stand propriu, al unui hotel aflat într-un imobil istoric, recondiționat integral în 2013 și adus la standardele secolului XXI. Cei de aici au pregătit pachete de Paști și de 1 Mai și speră să atragă turiști cu spa-ul ultramodern pe care îl deține hotelul. „Turismul intern prin agenții a crescut cu 40% anul trecut. Aproximativ 10 milioane de euro a reprezentat plata făcută prin voucherele de vacanță. Este foarte bine pentru început”, spune Lucia Morariu, reprezentant al ANAT.

Târgul de Turism „Vacanța” este deschis până duminică seară, între orele 10 și 19. Organizatorii pun la dispoziția mămicilor și tăticilor aflați în căutarea ofertei ideale de vacanță un loc de joacă pentru cei mici, iar vizitatorii sunt așteptați să participe la tombolă. Premiile, care vor fi trase la sorți duminică, la ora 15,30, constau în vouchere de vacanță oferite de agențiile participante. Sâmbătă, între orele 16 și 18, va avea loc și un concurs la capătul căruia va fi desemnată Miss Turism 2017. Și încă un amănunt foarte important: intrarea la târg este gratuită.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

10 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

12 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

13 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

14 ore ago

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare…

14 ore ago

A sărit de la etajul 2 sperând să scape de polițiști însă a ajuns… la spital

Fuga are picioare scurte, spune un vechi proverb care se aplică perfect și în acest…

15 ore ago