Categories: Sport

Legendele nationalei Romaniei vor juca la Ghiroda! Meci-eveniment vineri seara

Timişul, din nou fruncea, chiar dacă la fotbal rezultatele mai şi dezamăgesc! Edilii investesc în infrastructura sportivă, lucru important pentru viitor. Aşa se întâmplă şi la Ghiroda, unde va fi inaugurată o bază demnă de ligi superioare. Se va întâmpla într-un supermeci cu fostele glorii ale naţionalei României.

La Ghiroda are loc vineri, 26 mai, de la ora 20, un meci-eveniment. „Pe urmele campionilor” pune față în față ACS Ghiroda și legendele naționalei de fotbal a României. Meciul marchează inaugurarea stadionului „Emilian Pavel”. Acesta are rulouri de gazon natural (ultra-sport), sistem de drenaj și instalație de irigare, instalație de nocturn, tabelă de marcaj electronică, vestiare, sală de forță, sală de conferință, bazin de recuperare, saună, tribune și bănci de rezerve recondiționate „Inaugurarea bazei sportive printr-un meci amical în compania unor nume legendare ale fotbalului românesc provine din dorința noastră de a oferi locuitorilor comunei Ghiroda, și nu numai, un eveniment de amploare. ACS Ghiroda se întoarce acasă, și nu oricum, ci din postura de câștigătoare detașată și meritorie a Diviziei D Timiș. Meciul eveniment de vineri va fi primul contact al echipei cu noile facilități ale bazei sportive”, spune Ionuț Stănușoiu, primarul din Ghiroda.

Meciul de vineri seară va începe la ora 20,30, iar prima lovitură va fi dată de multipla campioană de gimnastică Simona Amânar-Tabără. În pauza, Paul Codrea, jucător cu 44 de meciuri în echipa națională, și Alexandru Ionuț Miculescu, campion mondial U21 la dans sportiv, vor primi titlul de cetățean de onoare al Ghirodei. Îi veți putea vedea pe gazon pe Marius Popa, Miodrag Belodedici, Cristian Dulca, Florin Bătrânu, Anton Doboș, Titi Varga, Cristian Dancia, Ovidiu Petre, Paul Codrea, Sorin Vlaicu, Silviu Bălace, Cristian Popa, Marcel Băban, Ioan Ovidiu Sabău, Ion Vlădoiu, Ovidiu Burcă, Romario Benzar, Steliano Filip, Gabriel Torje, Marian Pîcleșan și Iosif Rotariu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

27 de minute ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

15 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

16 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

16 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

17 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

17 ore ago