Categories: Timp liber

Hai la Revolution Festival! Urmeaza trei zile de distractie non-stop

Revolution Festival începe joi, 1 iunie, la Muzeul Satului Bănățean, de la Pădurea Verde. Sunt șapte scene și zone de muzică live, concerte de marcă, petreceri până în zori, ateliere, mâncare și băutură, camping, jocuri și nu numai. În prima seară îi veți putea vedea / asculta pe Dubioza Kolektiv și Rudimental, dar line-up-ul include zeci de artiști pentru toate gusturile.

De joi seară e vremea pentru Revolutie. Una muzicală, adică a treia ediție a Revolution Festival, care începe la Muzeul Satului Bănățean. Anul acesta vor fi o mulțime de surprize, prima dintre ele fiind mutarea Music Guru, scena principală, care va putea fi găsită imediat după zona destinată pofticioșilor. La Music Guru, programul începe la ora 20, cu E-An-Na All Friends Band, BAB, Șuie Paparude, Dubioza Kolectiv, care sunt programați la ora 0,20, Rudimental DJ Set și Gojira & Planet. În imaginea de mai joi găsiți programul integral al primei zile. Din păcate, Sigala nu va ajunge în acest an la Timișoara.

Mai trebuie să știți că, dacă vă ține, afterparty-ul începe la ora 6, vineri dimineață, chiar pe malul lacului din Muzeul Satului. Până atunci, la festival vei găsi de toate: muzică, ateliere, mâncare și băutură, camping, jocuri și nu numai. Nu uita că aici se deschide și Lunatica, orașul fără reguli, în care poți să fii cum vrei, fără teama că se va uita cineva cruciș la tine. Nu ai voie să intri în spațiul festivalului cu droguri, alcool, obiecte ascuțite, arme, focuri de artificii sau fumigene. Dacă ți se face foame, vei găsi aici burgeri, hotdogs, paste, grătar, pljeskavica, supe, tocăniță, langoși, clătite, dulciuri și mâncăruri vegetariene., dar și diverse băuturi. Nu există bancomat, așa că vino cu destui bani de acasă. Nu trebuie să vii cu mașina! De la ora 18, de la Bastion, pleacă, din jumătate în jumătate de ceas, un autobuz pus la dispoziție de RATT, care te lasă exact în fața Muzeului Satului. Cu același autobuz te poți și întoarce în oraș, pentru că aceste curse vor circula până vineri dimineață, la ora 7. Pentru a fi la curent cu toate regulile, aruncă o privire asupra ghidului festivalului, aici.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

25 de minute ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

44 de minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago