Weekend plin la Iulius Mall

Cei care şi-au propus ca, în acest final de săptămână, să meargă la cumpărături vor găsi la Iulius Mall Timişoara şi mai multe motive pentru a-şi petrece aici timpul liber. Vor fi și târg de mobilă şi decoraţiuni, unul dedicat produselor naturale şi bijuteriilor terapeutice şi multe alte surprize.

Târgul Home & Deco vine cu propuneri de nerefuzat pentru cei care au în plan să-și amenajeze casa sau să-şi redecoreze locuința. Expoziția se desfășoară la parterul Iulius Mall, de vineri până duminică. Mobilier pentru locuinţe, birouri, grădini şi accesoriile aferente, tablouri, obiecte decorative, decoraţiuni interioare şi exterioare, produse de curăţenie pentru casă şi multe altele vor putea fi achiziţionate, în acest week-end, de la Iulius Mall. La Târgul de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice sunt așteptați cei care sunt preocupați de un stil de viaţă sănătos. Zeci de expozanţi vor fi prezenţi cu articole medicinale, săpunuri, creme naturale, miere, bijuterii cu pietre preţioase şi antialergene, produse alimentare fără conservanţi, ciocolată de casă, articole din lemn şi multe altele.

Sâmbăta, 10 iunie, copiii vor fi vedete, pentru că la Iulius Mall vor fi desemnați câștigătorii titlurilor de Miss & Mister Junior. Competiţia va începe la ora 17 și se va desfășura în food court. Iulius Mall încurajează, de asemenea, mişcarea şi susţine evenimentele sportive. Duminică, 11 iunie, startul Cupei Timişoarei la Ciclism se va da, de la ora 9, din parcarea exterioară a Iulius Mall. Competiţia se va desfăşura pe un traseu complet închis circulației auto: parcarea exterioară Iulius Mall – parcarea subterană, parcurgandu-se ambele niveluri – ieşire pe Calea Sever Bocu în direcția Bulevardul Antenei – se virează la dreapta, în parcarea exterioară – se revine pe str. Aristide Demetriade. Concurenţii vor rula pe circuit timp de o oră, la finalul căreia vor fi desemnaţi câştigătorii, în funcţie de numărul de ture parcurse şi timpul obţinut.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago