Categories: Timp liber

Hai la pedalare! Concurs de ciclism prin padure, la Nadrag

Vă place să pedalați și aveți chef de o ieșire în natură? Sâmbătă, 19 august, la Nădrag are loc a doua ediție a Cupei Clubului Bănățean de Turism. Este vorba despre un concurs de cross country pe un traseu de 32 de kilometri, la care participarea este gratuită.

A doua ediție a Cupei CBT Nădrag se va desfășura sâmbătă, 19 august. Participarea este gratuită, iar startul se va da din fața primăriei din Nădrag. Concursul este de tip XC (Cross-Country), pe un traseu de aproximativ 32 kilometri, cu o diferență de nivel de aproximativ 830 m. Din cei 32 de kilometri, 8 sunt pe asfalt, restul fiind pe un drum forestier pietruit, cu porțiuni de pământ. Traseul are o dificultate medie spre mare și este marcat din 2015. Parcurgându-, veți avea parte de peisaje spectaculoase. Concursul este organizat de Clubul Bănățean de Turism – Timisiensis Bikers, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului și Primăria Nădrag. Cei care vor să participe se pot înscrie chiar în ziua concursului, la locul de start, între orele 8 – 11.30. Se va pleca în cursă în jurul orei 12. „Participanții nu vor putea participa la concurs fără numărul de concurs care va fi ridicat de la organizator și va fi montat la vedere, în partea din faţă a bicicletei, cască de protecție, cameră de schimb şi un minim de scule pentru eventualele defecţiuni ce pot apărea”, transmit organizatorii. Regulamentul de participare poate fi consultat aici. La final, toată lumea va fi așteptată cu o porție de gulaș la ceaun, care va fi preparat chiar în timp ce are loc concursul. La Nădrag puteți ajunge cu mașina, pentru că trenul vă lasă doar la Găvojdia, de unde ar mai fi de mers vreo 18 kilometri.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

2 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

3 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

4 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

4 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

5 ore ago