Categories: Sport

Soc dupa soc la Timba! Bogdan Popescu si „Muri”, out de la echipa

Tensiune la prim-divizionara de baschet Timba. Şi asta s-a văzit după începutul dezamăgitor de sezon, dar şi în declaraţiile principalului Bogdan Murărescu, după eşecul drastic contra concitadinei BC SCM. „Muri” vorbea atunci de un cancer ce trebuie extirpat… Ce a ieşit, două decizii extrem de surprinzătoare.

„Relațiile contractuale dintre echipa noastră şi jucătorul Bogdan Popescu au încetat în cursul zilei de azi (n.r., ieri). Decizia rezilierii înțelegerii dintre cele două părți a fost amiabilă. Mult succes pe viitor, Bogdan!”, anunţa clubul bănăţean pe reţelele de socializare. „Pope” era cel mai experimenntat jucător român al clubului. Surpriza mai mare a venit la miezul nopţii, când conducerea a mai produs o undă de şoc: „Astăzi se încheie o perioadă importantă în istoria echipei noastre. După nouă ani, Bogdan Murărescu a decis să renunțe la funcția de antrenor al BC Timba Timișoara, iar noi, cei care facem parte din familia Timba, îi mulțumim pentru toate bucuriile și emoțiile pe care le-am trăit împreună. Au fost nouă ani frumoși, dar relația dintre Timba și Bogdan Murărescu nu se oprește aici, pentru că Bogdan va rămâne alături de noi într-o funcție administrativă. Interimatul echipei va fi asigurat de Dan Ionescu. Muri, îți mulțumim!”.

Aşadar, „Urşii” rămân fără tehnicianul care i-a adus pentru prima oară în elită în urmă cu câţiva ani, şi alături d ecare au repromovat în această vară. Decizii într-adevăr radicale, dar rămâne de văzut dacă barca se poate redresa. Dan Ionescu, noul antrenor-interimar va conduce de pe bancă partida de duminică împotriva lui Dinamo.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

11 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

19 minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago