Categories: Primăria Timişoara

Se cauta proiectant pentru complexul sportiv cu stadion din Buziasului. Pretul, pana in 105.000 euro

Primăria Timișoara a scos la licitație studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru „zonă sportivă și de agrement Calea Buziașului”. Este a doua din cele patru baze sportive promise, încă din primul mandat, de Nicolae Robu. Acum câteva săptămâni a fost atribuit contractul pentru proiectarea complexului din Calea Lipovei.

Complex sportiv cu bazine de înot acoperit și în aer liber, teren de tenis cu nocturnă și teren multifuncțional cu suprafață sintetică, loc de joacă, spații verzi este una dintre promisiunile făcute, de vreo trei ani, de primarul Nicolae Robu, pentru locuitorii din patru zone ale Timișoarei. Primăria va plăti 36.000 de euro pentru proiectul pe baza căruia va fi construit primul din cele patru, cel din Calea Lipovei, despre care edilul a declarat, zilele trecute, că va intra în lucru în 2018. Documentația urmează să fie realizată de firma Rheinbrucke SRL din Timișoara și include studiu de fezabilitate, proiect pentru autorizarea executării lucrării + proiect pentru organizare execuție lucrări, inclusiv obținerea autorizației de construire + proiect tehnic de execuție, inclusiv detalii de execuție și caiet de sarcini, plan SSM și deviz martor, dar și asistență de specialitate din partea proiectantului, în calitate de expert cooptat pe perioada desfășurării achiziției lucrărilor de execuție și pe perioada execuției lucrărilor.

Acum, municipalitatea a scos la licitație și „servicii de proiectare SF+PT zonă sportivă și de agrement Calea Buziașului: bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, teren rugby/fotbal, tribune, alte amenajări exterioare, str. ND Cocea, str. Legumiculturii, str. Recoltei”. Suma maximă pusă la bătaie este de aproape 487.000 lei, cu tot cu TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 5 februarie 2018, ora 16, câștigătorul urmând să fie anunțat pe 2 martie 2018, după ora 18. Firma care își va adjudeca acest contract va trebui să elaboreze, printre altele, și studiu geotehnic, studiu hidrologic și studiu topografic. Complexul sportiv din Calea Buziașului va avea în plus față de celelalte trei, un stadion. „Vom face și un stadion care la început va avea 5.000 de locuri. Într-o altă etapă va fi extins cu 5.000 de locuri și în etapele trei și patru, cu câte 2.500 de locuri. În final va avea 15.000 de locuri”, a explicat Nicolae Robu. (sursa foto: www.ratt.ro/forum)

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

9 minute ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

32 de minute ago

Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Naţionalele de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță…

34 de minute ago

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

3 ore ago

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

20 de ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

23 de ore ago