Categories: Sport

SCM a invins la Tg. Mures si a urcat pe locul 6

Prim-divizionara de baschet feminin SCM Timişoara a urcat două locuri în clasamentul Ligii Naționale, după succesul obținut la Tg Mureș. Alb-violetele au ajuns pe poziția a șasea, dar nu mai au șanse de a prinde grupa locurilor 1-5. SCM Timișoara va continua în grupa 6-9, de unde se aleg trei echipe ce se vor califica în playoff, alături de primele cinci clasate.

La Tg Mureș, Timișoara a condus 39 de minute și 41 de secunde, adică de la primul coș al partidei, marcat de pivotul nostru Leeza Burdgess, și până la finalul jocului. Bănățencele aveau mai mult decât dublul punctelor marcate de Sirius încă de la finele primului sfert. La pauza mare a fost 51-31, iar diferența maximă (75-41) s-a consemnat în primul minut din sfertul ultim. A fost Sirius Tg Mureș – SCM Timișoara 60-85 (12-26, 19-25, 10-20, 19-14).

SCMT: Lloyd – 27 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, Brosovszky – 17 puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 4 intercepții, Burdgess – 16 puncte, 7 recuperări, Stoiedin – 11 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, Pop – 6 puncte, 5 recuperări, Ivășchescu – 4 puncte, 3 pase decisive, Ardelean – 4 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții, Lupu – 2 recuperări, Young, Kiriinenko.

Toate cele zece jucătoare înscrise pe foaia de arbitraj au fost folosite de antrenorii Mihai Coldea și Silvia Prejban. A absentat de la gruparea viola Romina Filip, accidentată, în vreme ce coșgetera Maegan Conwright s-a transferat la o formație din Rusia. SCM va întâlni Olimpia CSU Brașov, în etapa a XVI-a, ultima a sezonului regulat. Meciul va avea loc vineri, 2 februarie, de la ora 17, la sala „Constantin Jude”.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

17 minute ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

45 de minute ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

49 de minute ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

3 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

3 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

4 ore ago