Categories: Primăria Timişoara

8 posturi scoase la concurs la Primaria Timisoara. Se cauta medici si inspectori fara o specializare anume

Dacă vă intersează o carieră în administrația locală, Primăria Timișoara scoate la concurs încă opt posturi. Șase dintre acesta sunt destinate asistenților medicali și medicilor, iar două, unor absolvenți de facultate, fără o specializare anume.

Primăria Timișoara organizează, în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie, un nou concurs de angajare. Se caută 3 asistenți medicali și 3 medici, pentru Serviciul Asistență Medicală Școlară. În cazul primilor, sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă, specialitatea asistent medical, și cunoștințe de operare pe calculator MS Office, nivel mediu. Medicii trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă, specialitatea medicină și cunoștințe de operare pe calculator MS Office, nivel mediu. Se caută, de asemenea, un inspector de specialitate gradul I A la Compartimentul de Relaționare cu Minoritățile Etnice. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, fără o anumită specializare, vechime de minimum 7 ani, cunoștințe de operare pe calculator MS Office, nivel mediu, și limba engleză/germană, sârbă/maghiară, italiană – nivel avansat. Va fi angajat și un inspector de specialitate, gradul II, la Casa de Cultură, iar candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, din nou fără o anume specializare, vechime de minimum 1 an și cunoștințe de operare pe calculator MS Office, nivel mediu. Nici măcar vreo limbă străină nu este necesară.

Cei intersați trebuie să fie cetățeni români sau ai unor state UE, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, o stare de sănătate corespunzătoare postului, studiile și vechimea necesare și să nu fi fost condamnat. Dosarul de concurs va conține cererea de înscriere, copii după actul de identitate, diplomele de studii şi alte acte care atestă efectuarea unor specializări, respectiv carnetul de muncă, adeverință medicală, cazier judiciar și declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. Dosarele pot fi depuse până pe 10 aprilie, la camera 7 a Primăriei Timișoara, pe CD Loga 1, persoană de contact: Agata Jivkov, consilier la Serviciul resurse umane, număr de telefon 0256-408.382. Proba scrisă este programată pe 19 aprilie, la ora 10, rezultatele urmând să fie afișate o zi mai târziu. În 25 aprilie, la ora 10, va avea loc interviul. Eventualele contestații pot fi depuse până pe 27 aprilie, iar rezultatele vor fi fi anunțate pe 30 aprilie, la ora 12. Toate detaliile pot fi găsite aici.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

2 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

2 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

2 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

4 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

4 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

5 ore ago