La Openville vine inca un chirias cu renume. UBC3 se inalta de la o zi la alta

Compania Iulius şi NTT Data Romania, furnizor de soluții și servicii software, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu în UBC 3. cea de-a treia clădire de birouri clasa A care se dezvoltă, în prezent, în ansamblul mixt Openville Timişoara.

NTT Data Romania a închiriat o suprafaţă de 2.800 mp în United Business Center 3 (UBC 3), care va fi livrat pe piaţă în ultimul trimestru al acestui an. În noile spaţii ale companiei vor lucra aproximativ 150 de specialişti IT. „NTT DATA Romania este sinonim cu profesionalismul și inovația. Acesta este și motivul pentru care am ales ansamblul Openville, deoarece considerăm că reprezintă și respectă valorile noastre organizaționale și oferă oportunităţi multiple de dezvoltare. Clădirea UBC 3 vine în întâmpinarea nevoilor noastre de extindere a businessului, în tandem cu componența echipelor, care se reflectă în planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timișoara”, a declarat Diana Stănese, COO, Executive VP, NTT DATA Romania.

UBC 3 va avea aproximativ 19.000 mp şi 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spaţiilor de retail. A închiriat deja spaţii aici Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor (4.200 mp). UBC 3 se distinge prin poziţionarea sa în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat, în ansamblul mixt Openville. Cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, precum şi la magazinele din Iulius Mall Timişoara. Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. El va include 100.000 mp de birouri clasa A, 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare. În perioada următoare va începe construcţia la cel de-al patrulea imobil office, precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă…

6 ore ago

Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL

În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde…

7 ore ago

Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale

Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL…

8 ore ago

Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate

Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în…

8 ore ago

Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată

Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei…

8 ore ago

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor…

9 ore ago