Categories: Partide

Alegeri în ALDE Timiș, cu un singur candidat la președinție. Tăriceanu, la Timișoara / FOTO

Alegeri la ALDE Timiș, cu un singur candidat la președinție. Marian Cucșa este singurul care și-a depus candidatura pentru conducerea filialei județene la alegerile care se desfășoară sâmbătă la Expovest, conferință la care este prezent și președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE la nivel național.
/
„Mă bucur că organizația de Timișoara, sub conducerea lui Marian Cucsa, care este deputat și membru în comisia de control a SRI, a reușit să se consolideze, să se întărească. Noi am hotărât să organizăm conferințele de alegeri după ce organizatile noastre și-au realizat un anumit număr de organizații locale, o acoperire teritorială în așa fel încât alegerile să fie reprezentative pentru întreg județul, nu numai pentru capitala de județ. Suntem în această situație la Timișoara și, din datele pe care le avem, și performanța este măsurată, este bună, în raport cu activitatea”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

592 de delegați sunt prezenți al alegerile ALDE Timiș. Sunt prezenți și invitați din partea altor partide sau chiar independenți. „Am mers împreună la alegerile locale în câteva dintre localitățile din județul Timiș. Timișul și Timișoara trebuie să redevină ce au fost odată, repere ale civilizației și dezvoltării, ale bunei colaborări între oameni, dar pentru asta trebuie să susținem proiecte. E vital pentru noi să profităm de actuala alianță de guvernare PSD-ALDE și să implementăm proiectele convenite împreună pentru județul nostru: centura de sud, extinderea la patru benzi a drumului spre autostradă, noua maternitate și sala polivalentă sunt obiective pe care nu trebuie să le ratăm în acest mandat”, a spus președintele PSD Timiș Călin Dobra, liderul Consiliului Județean Timiș.

UPDATE: Marian Cucșa a fost ales președinte ALDE Timiș, cu 576 de voturi din 592. Vicepreședinți sunt Traian Stancu, Nicolae Istrat, Ovidiu Sârbu, Vasile Pop, Pavel Geană, Balasz Nagy, Ioan Boca, Horațiu Guță, Valentin Tudorică.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

9 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

9 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

9 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

10 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

11 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

14 ore ago