Administratie

Nicolae Robu, o nouă ieșire violentă la adresa celor care nu-i aplaudă “realizările”

Primarul Nicolae Robu s-a dezlănțuit din nou împotriva haterilor care-i contestă mărețele realizări din ultimii ani. De această dată îi face “idioți” plini de oftică și frustrare pe toți cei care nu-și aduc prinosul de recunoștință pentru munca sa neabătută de-a dezvolta Timișoara în forță.

Edilul Timișoarei nu-și explică nici în ruptul capului cum de mai există timișoreni care nu-i ridică osanale pentru câte lucruri minunate a făcut în acest oraș, de la stadion, sală polivalentă și până la noi poduri peste Bega. Astfel că îi cataloghează pe aceștia drept idioți, frustrați, plini de oftică și care se zvârcolesc noaptea în somn de supărare pe motiv că n-au remarcat toate aceste realizări. „Cât de idiot trebuie să fii să ai un oraș ca acesta, deținător a nu mai puțin de 13 titluri de „Cel mai…” în ultimii ani – ca să eliminăm orice neclaritate: cu mine ca primar! – , titluri cu care oricine s-ar mândri și tu să suferi, să te zvârcolești de oftică și frustrare, să verși atâta venin, în strădania patologică de a demonstra că albul e negru! Ei bine, chiar dacă pare neverosimil, există asemenea idioți și, existând, ei și ies – ba o fac chiar cu osârdie! – în față, de câte ori li se ivește ocazia! Iar eu, prin promovarea FĂRĂ BANI, CI EXCLUSIV PRIN REALIZĂRI a ceea ce este în realitate, nu în scrierile sau relatările lor audio-video, Timișoara, le dau mereu ocazii!”, a postat Robu pe Facebook.
Dincolo de lăudacii care-i aplaudă postarea, mai mulți timișoreni i-au criticat limbajul dur, unii chiar colegi din PNL. “Îmi e președinte, îmi e primar, dar nu mă pot alătura spuselor. Cuvântul idiot sau idioți e prea violent pentru un primar doctor honoris causa profesor inginer etc. Sorry pentru colegi, dar slăbicuinea își arată fața în ultima perioadă”, a scris libealul Darius Covaci. “Bună ziua. Văd că vă înghesuie modestia, domnule Robu. Felicitări pentru realizări. Dar exprimarea ‘cât de idiot trebuie să fii’ este mai degrabă de mahalagiu decât de profesor universitar, fost rector al Politehnicii si actual primar al Timișoarei. Mie în locul dumnealui mi-ar fi rușine sa postez asemenea texte, demne de muncitori necalificați. Părerea mea este că e suficient să vă postați realizările, fără a vă coborî la nivelul unui muncitor pe șantier”, a comentat un alt timișorean.

Share
Published by
Iulia Avram
Tags: facebookrobu

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

19 minute ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

16 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

18 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago