Târg de antichităţi, Bag Expo şi multe premii, la Iulius Mall

La Iulius Mall Timişoara, finalul de săptămână înseamnă cumpărături la magazinele preferate, premii şi târguri tematice.

Până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall găzduieşte târgul Bag Expo, ediţie dedicată începutului anului școla. Fiecare elev își va găsi ghiozdanul preferat, dar şi serviete, genți și rucsacuri pentru laptop. Tot aici, clienţii vor avea la dispoziţie numeroase modele de genți, plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, borsete, portofele, curele și multe altele.

Până duminică inclusiv, la demisol sunt aşteptate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile. Târgul Expomineralia a pregătit bijuterii create din roci, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Ediţia aceasta este dedicată florilor de mină. Târgul de antichităţi revine în acest final de săptămână. Aproximativ 25 de colecţionari vă așteaptă, la parterul mallului, cu bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele vor încânta privirile publicului.

Până pe 16 septembrie,ontinuă campania „Mămici cool la back to school”. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor primi un premiu garantat, iar pe 17 septembrie vor fi premiați câte 18 clienți, astfel: șapte vor primi tablete, alţi șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man. Tot pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania.

Share
Published by
Ioana Toma
Tags: iulius mall

Recent Posts

Centura de ocolire a Timișoarei are acum parcări, dotate ca în vest

Ultimul punct din proiectul Centurii Sud, cele două spații de servicii, au fost deschise pentru…

8 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Absolvenții de facultate sunt așteptați la o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă dedicată…

12 ore ago

A fost emis avizul de oportunitate pentru un nou corp de clădire la Spitalul Județean. Va găzdui un nou centru neurovascular și 284 de paturi

Dezvoltarea Spitalului Județean Timișoara va continua, iar cel mai noi proiect de extindere va presupune…

12 ore ago

A fost desemnat executantul reabilitării Școlii Generale 1, din Cartierul Fabric

Una dintre cele mai active firme locale în relația cu Primăria Timișoara a obținut, în…

13 ore ago

Eveniment internațional cu ocazia unui centenar remarcabil! Gala aniversară ELITh, la 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, unul dintre cele mai importante și iubite branduri ale Timișoarei și ale…

13 ore ago