Consiliul Judeţean Timiş

Călin, băiat fin, s-a ținut de promisiune. S-a reparat trecerea de cale de ferată de la Sînandrei / FOTO

Președintele CJ Timiș primește, din nou, mesaje pe la trecerile de cale ferată. De fapt, la aceeași cale ferată unde, astă-vară, un șofer exasperat fusese un pic prea ireverențios. Acum, lui Dobra i se mulțumește. Cu carioca, pe un carton.

La începutul lunii august, o coală A4 scrisă cu carioca făcea senzație pe rețelele de socializare. Era vorba despre un mesaj adresat șefului CJ Timiș, Călin Dobra, care era aproximativ… rugat să repare trecerea de nivel cu calea ferată de la Sînandrei, unde oamenii își rup mașinile în fiecare zi. Limbajul șoferului hâtru n-a fost unul de salon, iar răspunsul lui Dobra a venit pe Facebook. „Aș fi apreciat foarte mult dacă autorul ar fi înlocuit un singur cuvânt, deoarece sunt total împotriva folosirii de cuvinte jignitoare, cu atât mai mult obscene. Referitor la subiectul în sine, după cum ați văzut, preocuparea noastră este constantă în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de trafic, iar recent s-a reușit împreună cu cei de la CFR, refacerea trecerilor de cale ferată de la Pișchia și Giarmata. La Sînandrei am obținut toate avizele necesare (la CFR un aviz poate dura și 1 an de zile) și suntem pe ultima sută de metri cu întocmirea documentațiilor pentru lansarea licitației privind execuția. Ca orizont de timp sper ca în luna octombrie lucrările să fie finalizate”, a scris „cu cele mai bune intenții, Călin”.

Ei bine… surpriză! Călin s-a ținut de cuvânt, așa că un șofer – poate același, poate altul – a găsit de cuviință să-i mulțumească! La aceeași trecere de nivel cu calea ferată a apărut un nou mesaj. „Călin, băiat fin, calea ferată tu o alini! Mulțumim, Călin”, a scris, cu o carioca, pe o bucată de carton, omul.

„S-au realizat lucrări de asflatare între drumul județean cu traversare cale ferată și s-a remediat situația între linii, efectiv trecerea peste calea ferată. Acum cred că se poate circula în condiții normale”, a spus președintele CJ Timiș, Călin Dobra. Lucrările au costat aproximativ 200.000 lei, din fonduri CJ Timiș.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago